Frontendesek segitseg! Hogy lehet egy weboldalon aloldalakat letrehozni Bootstrap alapon?
Figyelt kérdés
Jarok egy fejlesztoi tanfolyamra,ahol beadando feladat egy fiktiv oldal keszitese, alolalakkal, Bootstrap hasznalataval.
A fooldal mar kesz,a menusorral egyutt. Hogyan kodoljam le a menupontokra kattintassal elerheto uj oldalakat?
Bocsanat a buta kerdeset, de meg nagyon kezdo vagyok. :) Es a tanfolyamon szerintem nem hangzott el eleg info ezzel kapcsolatban.
2017. márc. 29. 06:35
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi, maga a bootstrap nyilvan nekem is le van toltve, a fooldalt letre is hoztam, csak nem tudom hogyan kell aloldalakat letrehozni benne.
2017. márc. 29. 07:51
3/7 anonim válasza:
Ha van szerveres backend, akkor nyilván ott használsz template-eket és úgy rakod össze az oldalt. Ha nincs backend, akkor meg simán csak lecopy-zod a HTML oldalt.
4/7 anonim válasza:
Linknek hívják, magyarul hivatkozás. A főoldal menüsorában linkeket kell elhelyezni, amik kattintásra átvisznek az aloldalakra. Az aloldalak ugyanolyan oldalak, mint a főoldal, de minden aloldalt egy-egy fájl tartalmaz. Ha mondjuk a főoldalad index.html, akkor a "Bemutatkozás" aloldal lehet pl. bemutatkozas.html, és így tovább. Csinálsz egy alap bootstrap oldalt, elnevezed bemutatkozas.html-nek, és csinálsz egy linket a főoldalad menüjébe, ami erre az oldalra mutat.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, foleg az utolso valaszolonak, igy mar egyertelmu :)
2017. márc. 29. 17:19
6/7 anonim válasza:
Azt nem értem hogy sikerült kihagyd azt az előadást, ami a linkekről szól, kb olyan mint az 1+1 a matematikában...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem en hagytam ki, hanem nem hangzott el az orakon, ugyhogy az oktatonknak cimezve teljesen korrekt a megallapitasod. :)
2017. ápr. 5. 16:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!