Van értelme webszerkesztéssel foglalkozni?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekelt ez mindig is, de nem tudom, hogy van-e értelme, hogy meg-e lehet belőle élni, hogyan kezdjek neki, esetleg hogy szerzek munkákat stb.#wöblap
2017. ápr. 13. 11:33
1/11 anonim válasza:
Ha csak sablonokkal, meg nagyon egyszerűeket csinálsz, akkor nem. Ha rendesen tudsz is hozzá programozni, akkor igen.
2/11 anonim válasza:
Ha jó vagy benne, akkor megéri, mint bármi más is persze(mondjuk én másik kreatív területen dolgozok). De azt be kell látni, hogy elég bizonytalan a jövője, mármint a nagy cégeknek biztos saját dedikált weblapjuk lesz, de sok kisebb cég megelégszik egy Facebook oldallal. Aztán ott van a rengeteg Joomla, Drupal, meg tököm tudja még milyen CMS-ek, amire mondjuk fejleszthetsz is, de én úgy gondolom, hogy a CMS-ek több munkát vesznek el a webfejlesztőktől, mint amennyit adnak. Én más területekbe is belekóstolnék programozás, 3D modellezés, VFX, és sorolhatnám. Rengeteg kreatív munkakör van, ami sok pénzt tud hozni, persze ilyen területeken csak másodlagos a pénz, sokkal fontosabb, hogy élvezd csinálni, mert anélkül nem fogsz tudni megélni belőle.
3/11 A kérdező kommentje:
A pénz csak + lenne.
2017. ápr. 13. 12:55
5/11 anonim válasza:
Tökjó hogy már munkákat akarsz szerezni de még azt se tudod, hogy eszik-e vagy isszák.
6/11 anonim válasza:
Weblapszerkesztésből már nagyon régen nem, viszont webalkalmazás fejlesztésből nagyon jól, magasan átlag fölötti kereseted lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
Webalkalmazás alatt mit értesz?
2017. ápr. 13. 15:53
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy nem csak adatok megjelenítését szolgálja, esetleg minimális dinamikus funkcionalitással (pl egy fogorvosi rendelő weboldala, egy pizzázó weboldala, egy kis cég weboldala stb.), hanem egy összetett alkalmazás, csak ahelyett, hogy letöltenéd és lokálisan indítanád el, a böngészőből éred el (pl Facebook, Heroku, Netflix, Outlook, Gmail).
10/11 anonim válasza:
Ha nekikezdessz,ajánlom,hogy NE a magyar Webmester69-ek tutorialjait kövesd. Elavultak,unalmasak-nem a lényegre törőek. Ehelyett,inkább a Codecademy,Freecodecamp kurzusait pörgesd végig.
És igen,van értelme.
Ha elegendő tudásod lesz,akkor nem lesz problémád a pénzzel.A web nem fog cserbenhagyni,mindig lesz munka(a nagyobb brandek is szeretnének up-to-date lenni,így folyamatosan fejlesztik a weboldalukat,amihez munkaerő kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!