Tudnátok ajánlani egy gyors wordpress sablont amiben akár 200 menü/kategória is lehet?
A probléma, hogy fel kellene gyorsítani egy weboldalt, amin kismillió lap van, joomla alatt nagyon leterhelte a szervert.
Wordpress talán jobb és milyen hosting szolgáltatót kellene választani, ha worldwide kellene elérni gyorsan a weblapokat?
havi 20 EUR körül gondolkodom.
Ha szupergyors lenne akkor több.
Igen ez mindenképp jó lenne, mert sok az egyszeri látogató, és képet is tölt le. CDN jó lenne.
Egy framworkot hogyan lehetne CMS-be integrálni? Gantry-t ismerem, az WP és Joomla alatt is megy.
Vagy ha találok egy jó frameworkot akkor hogy csinálok belőle weboldalt?
Hogy kerül a framework alá a weboldal?
Igen,igazad van, a keretrendszer fogalmával nem teljesen vagyok tisztában.
amit találtam gyors. úgy reklámozza magát It's free and open source. Ridiculously fast.
az világos, hogy mindegy mennyi adatot importálok vissza, de átírni nehéz lehet, 0 python tudással, illetve nem is a python a lényeg, mert a szintaktikáját még el lehet sajátítani, inkább az app-okat megírni, mint modulok.
Meg átlátni a működést, joomláról átintegrálni, hát nehéz.
Olyan szolgáltatást találtam ami django-t visz át joomlára, de fordítva olyat nem.
Pedig ez tényleg piszok gyors lehet, ha le van butítva.
Azt nem tudom milyen backend-del lehet dolgozni utána cikket írni, django a neve.
A Joomla is lehet kifejezetten gyors. Én még mindig az 1.5 + VM 1.9 kombit használom, valamivel több mint 200 kategóriával. Bár ez csak az alap volt, naaagyon tovább babráltam.
A Google pagespeed insights 93-94 pontot oszt ki, cache alkalmazásával 98-99 pont.
Igaz - valami 1200 másik honlappal osztozunk.
Css kb 14 , a js kb 3,5 KB
Szerintem az a hiba, hogy minden felesleges "szemetet" hagysz betöltődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!