Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok ajánlani egy gyors...

Tudnátok ajánlani egy gyors wordpress sablont amiben akár 200 menü/kategória is lehet?

Figyelt kérdés

A probléma, hogy fel kellene gyorsítani egy weboldalt, amin kismillió lap van, joomla alatt nagyon leterhelte a szervert.

Wordpress talán jobb és milyen hosting szolgáltatót kellene választani, ha worldwide kellene elérni gyorsan a weblapokat?

havi 20 EUR körül gondolkodom.

Ha szupergyors lenne akkor több.

2017. márc. 30. 16:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen ez mindenképp jó lenne, mert sok az egyszeri látogató, és képet is tölt le. CDN jó lenne.

Egy framworkot hogyan lehetne CMS-be integrálni? Gantry-t ismerem, az WP és Joomla alatt is megy.

Vagy ha találok egy jó frameworkot akkor hogy csinálok belőle weboldalt?

Hogy kerül a framework alá a weboldal?

Igen,igazad van, a keretrendszer fogalmával nem teljesen vagyok tisztában.

2017. márc. 31. 14:24
 12/15 A kérdező kommentje:
már találtam egy python alapú fw-t csak fejlesztő kéne hozzá.. :)
2017. márc. 31. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
A cikkek átmásolása az adatbázis ismeretében közel a legegyszerűbb feladat, (ráadásul mindegy hogy 1 cikk, vagy 1000 cikk) csak konkrétan kell csinálnod hozzá egy weboldalt. Vagy 0-ról frameworkkel, vagy cms-el valahonnan.
2017. márc. 31. 18:34
 14/15 A kérdező kommentje:

amit találtam gyors. úgy reklámozza magát It's free and open source. Ridiculously fast.

az világos, hogy mindegy mennyi adatot importálok vissza, de átírni nehéz lehet, 0 python tudással, illetve nem is a python a lényeg, mert a szintaktikáját még el lehet sajátítani, inkább az app-okat megírni, mint modulok.

Meg átlátni a működést, joomláról átintegrálni, hát nehéz.

Olyan szolgáltatást találtam ami django-t visz át joomlára, de fordítva olyat nem.

Pedig ez tényleg piszok gyors lehet, ha le van butítva.

Azt nem tudom milyen backend-del lehet dolgozni utána cikket írni, django a neve.

2017. márc. 31. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:

A Joomla is lehet kifejezetten gyors. Én még mindig az 1.5 + VM 1.9 kombit használom, valamivel több mint 200 kategóriával. Bár ez csak az alap volt, naaagyon tovább babráltam.

A Google pagespeed insights 93-94 pontot oszt ki, cache alkalmazásával 98-99 pont.

Igaz - valami 1200 másik honlappal osztozunk.

Css kb 14 , a js kb 3,5 KB

Szerintem az a hiba, hogy minden felesleges "szemetet" hagysz betöltődni!

2017. ápr. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!