Milyen új portállal lehetne felörni, akár itthon, akár nemzetközi szinten? Valami frappáns, nem túl nehéz feladatra gondolok?
Figyelt kérdés
Van a magyar piacon lehetőség, esetleg nemzetközi szinten, hogy egy jó ötlettel és kevés pénzel egy felkapott portált hozzunk létre? Lenne 10 millióm a beindításhoz, ha van valaki, akinek van jó ötlete szívesen társulnék?2017. márc. 24. 23:00
3/6 anonim válasza:
1 misiért elmondom a tuti ötletem.
5/6 anonim válasza:
Lehetőség mindig van. Nem feltétlen kell újat alkotni, gyakran elegendő egy kevésbé jót jobbá tenni.
De te most ötlettelen vállalkozó lennél (akkor LOL), vagy befektető?
Van legalább saját tudásot, vagy csapatod a kivitelezéshez? Mert ötlet, stratégia és fejlesztők nélkül a 10 millát pikk-pakk bukhatod.
6/6 anonim válasza:
Nekem van két ötletem is. De hogy működnének-e? Azt a jó ég tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!