Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webfejlesztők! Ti egy-egy...

Webfejlesztők! Ti egy-egy munkátok során milyen gyakran használtok segítségként bizonyos oldalakat? Pl: php. Net, stackoverflow, stb.

Figyelt kérdés

2017. márc. 5. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
aki ilyen oldalakon keresi a megoldást a problémákra ott már elég alapvető problémák vannak.
2017. márc. 5. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
ezzel az illető tudására célzol, vagy magával az oldalakkal van problémád?
2017. márc. 5. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen.

Ha pl. van egy kész, vagy akár csak félkész amire szükségem van, akkor gyorsabb mint semmiből álljak neki.

és a php.net és hasonlók is nagyon jók, mert elkerülhetünk vele olyan értelmetlen dolgokat, mint pl. itt is láttam hogy sortörés (enter) nl2br() helyett saját függvényt írt rá.

De én is elkövettem ilyen hibát, pl. JS -ben írtam egy komplex parse_url() -t, hol ott régóta létezik Location Object ami majdnem ugyan azt csinálta. Csak felkellet használni.

[link]

2017. márc. 5. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem webfejlesztő vagyok, de úgy sejtem minden területen érvényes a mondás miszerint nem érdemes újra és újra feltalálni a kereket. A fejlesztésre szánt idő sajnálatos módon véges, azzal érdemes foglalkozni amire nem találsz csuklóból megoldást, a végfelhasználónak magyarázhatod hogy hiába tud kevesebbet, te bizony mindent saját magadtól írtál és ez mekkora eredmény, nem fogja érdekelni - és igaza is lesz.
2017. márc. 5. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Folyamatosan. Első szerintem életében nem fejlesztett éles munkát.
2017. márc. 7. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!