Hogyan tudok a blogom főoldalára bejegyzést rögzíteni?
Tulajdonképpen sikerült rögzíteni a bejegyzést amit akartam, csak az a baj, hogy nem csak a főoldalon, hanem minden oldalamon megjelenik, amit viszont nem szeretnék. Van rá megoldás, hogy csak a főoldalra rögzítsek egy bejegyzést? Css kód vagy valami beállítás a blogon belül amit nem találtam meg?
Blogspotot használok.
Trollok kíméljenek, rendes válaszokra várok.
Blogger conditional tag kell neked. Feltételezem, kiemelt bejegyzésként sikerült rögzítened a posztodat.
1. Biztonsági mentés készítése a sablonról. (Sablon, felső sarokban a gomb.) Ha valami nagyon elromlana...
2. Sablon -> HTML-kód szerkesztése
3. A felső sávon Ugrás a modulra menü lenyitása, keresd a FeaturedPost1 modult
4. Nyitogasd ki a nyilakat, keress egy ilyet:
<b:includable id='main'>
és a vége:
</b:includable>
(több záró tag is van, a legközelebbit, elvileg pár sor van csak a kettő között)
5. Cseréld le erre:
<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:blog.url == data:blog.homepageUrl'>
<!-- Only display title if it's non-empty -->
<b:if cond='data:title != ""'>
<h2 class='title'><data:title/></h2>
</b:if>
<b:include name='content'/>
<b:include name='quickedit'/>
</b:if>
</b:includable>
(igen, teljes két sort szúrtam be az eredetibe)
Ezzel csak a főoldalon fognak megjelenni a kiemeléseid. Mármint azok, amik ebben a bizonyos kiemelésben vannak, mert ha beállítanál egy másikat, azok megint minden oldalon ott lesznek.
Nem bízom a magyarázatomban, tessék, képpel is:
(kékkel aláhúztam a modul nevét, pirossal a két kiegészítést, amire szükséged van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!