Regisztráltam az iPage-re olyan feltételekkel hogy 23.88 dollárt fizetek egy évre a tárhelyért, de azóta kaptam üzeneteket hogy van egy 155 dolláros tartozásom a tárhelyért nem értem, miért is kellene ennyit fizessek holott már kifizettem egy évre?
amit még eleinte átküldtem a tárhelyért az így szerepel:
iPage Essential Hosting Plan- $23.88
(acemailbox.com)-PAID
amit most kérnek tőlem:
iPage Essential Hosting Plan-NOT PAID, $155.40,s emellett furcsálom még hogy nincs ott a webcimem
továbbá van még egy Domain Privacy
(acemailbox.com)-s tartozásom, ez 12.99 dollár,ez mondjuk nem vészes, csak már a 155 dolláros tartozás már eléggé sok
s tudtommal a domain nevet is egy évre megvettem
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Az a $23.88 valószínűleg valami szuper kedvezményes ajánlat volt, és biztosan nem egy évre szólt, ennyiért sehol nem kapsz tárhelyet, az csak havi 2 dollár lenne.
Most bizonyára lejárt az idő és már a rendes áron számlázzák, ami $12.95/hó vagyis $155.40/év.
A csomag amit választottál az csak az alap díjat tartalmazza.
Ha választottál extra theme, vagy szolgáltatást, akkor azt külön felszámolja.
Ahogy nézem ~50 USD / darab áron mennek nála ezek...
Benyaltad a marketinget.
Ott van az oldal alján:
* The introductory prices are for the first term of service only and automatically renew at the regular rate.
Azaz, az első hónapra szépen leszámlázták a 2 dolcsit, a maradékot pedig a teljes árra, ami:
12-month term: $12.95 a month (billed $155.40 for 1 year)
Ez az összeg pedig rablás. Én 12 ezer forintot fizetek egy évre a tárhelyemért, de van már évi 5 ezerért is (pl Dotroll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!