Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet HTML beléptető...

Hogyan lehet HTML beléptető rendszert készíteni?

Figyelt kérdés
Nem kell mysql, semmi extra. Tudom hogy egyáltalán nem biztonságos. Annyi kéne csak, hogy elösször egy bejelentkezős oldal jöjjön be, ahova a html-be kódolt adatokat megadva továbbengedi. Tudom, hogy ha url-ba azt írja hogy domain.hu/kezdolap bejut stb, de nekem csak a látszat kell. Komplett kódot tudtok adni? Yt-on láttam egyet, de nekem nem megy :(
2017. jan. 23. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem fontos de azert vannak kivancsiskodok. Ugyan is ha az oldal nincs felkeszitve (eles serveren) pl url/sql inj. ellen akkor nem is csinaltunk semmit. Hiaba van neked elrejtve az oldalad. Azt torol ki amit akar...
2017. jan. 24. 22:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Nembaj ha latjak a tartalamat. Tudom, higy ha a bingeszobe beirjak h domain.hu/kezdolap akkor egybol bentvan. De tenyleg csak a nepet akarom megszurni. Viszont nem hagy nyugodni, felkeltettetek a kivancsigaom, szoval megoldom rendesen sql adatbazisaal stb. Lehet abban is kell gy kis segitseg.
2017. jan. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!