Hogyan lehet HTML beléptető rendszert készíteni?
Figyelt kérdés
Nem kell mysql, semmi extra. Tudom hogy egyáltalán nem biztonságos. Annyi kéne csak, hogy elösször egy bejelentkezős oldal jöjjön be, ahova a html-be kódolt adatokat megadva továbbengedi. Tudom, hogy ha url-ba azt írja hogy domain.hu/kezdolap bejut stb, de nekem csak a látszat kell. Komplett kódot tudtok adni? Yt-on láttam egyet, de nekem nem megy :(2017. jan. 23. 22:08
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem fontos de azert vannak kivancsiskodok. Ugyan is ha az oldal nincs felkeszitve (eles serveren) pl url/sql inj. ellen akkor nem is csinaltunk semmit. Hiaba van neked elrejtve az oldalad. Azt torol ki amit akar...
12/12 A kérdező kommentje:
Nembaj ha latjak a tartalamat. Tudom, higy ha a bingeszobe beirjak h domain.hu/kezdolap akkor egybol bentvan. De tenyleg csak a nepet akarom megszurni. Viszont nem hagy nyugodni, felkeltettetek a kivancsigaom, szoval megoldom rendesen sql adatbazisaal stb. Lehet abban is kell gy kis segitseg.
2017. jan. 24. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!