Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lehet html beléptető rendszert...

Lehet html beléptető rendszert csinálni?

Figyelt kérdés
Keresgéltem HTML beléptető rendszerek után, de csak php beléptető rendszerűeket találtam és mivel az én weboldalam html alapú így (gondolom) az nem működne. Van egyáltalán HTML alapú weboldalra beléptető script?
2014. szept. 18. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A HTML csak kinézetet ír le. A beléptetéshez meg szerveroldali működés is kell (pl. PHP), mert ott van az adatbázis és az űrlapfeldolgozás.
2014. szept. 18. 19:12
 2/15 A kérdező kommentje:
egy kérdés akkor én eddig html alapú weboldalra hogy a büdös f**zba csináltam (webszerkersztővel) pl vendégkönyet?
2014. szept. 18. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mutasd meg.
2014. szept. 18. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:

> php beléptető rendszerűeket találtam és mivel az én weboldalam html alapú így (gondolom) az nem működne

Megjegyzem amúgy minden weboldal kinézetét HTML kód írja le. A PHP feladata pedig az, hogy a szerveren bizonyos működést végezzen (kontaktálja az adatbázist pl.) és az alapján állítsa össze a HTML kódot.

2014. szept. 18. 19:17
 5/15 A kérdező kommentje:
nem tudom megmutatni mert az a weblapot már megszűntettem a mostani meg (még) nincs sehova feltöltve csak a gépemen lengicsél egyedül és tesztelgetem de amúgy az 5mp.eu volt az és az urlapkeszeto.hu segítségével kellet egy html kód ami ezt véghez is vitte :)
2014. szept. 18. 19:19
 6/15 A kérdező kommentje:
értem köszi eddig nem nagyon foglalkoztam html programozással egy online szerkesztővel megoldottam a dolgot de rájöttem ha én magam programozom sokkal jobban szabadjára vagyok engedve egyetlen hátránya hogy még akkoris ha a fejembe vannak a html kódok kib*szott sokáig tart megírni :/ és még nagyon kezdő programozó vagyok nem is hívhatom magam programozónak mert nem vagyok az csak egy gyerek aki most ismerkedik a programozással
2014. szept. 18. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon illúzióromboló lennék, ha megsúgnám, hogy a html nem programnyelv, és nincs köze a programozáshoz?
2014. szept. 18. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Mivel a html nem is programozás.

Vendégkönyvet meg lehet csinálni, max működni nem fog.

2014. szept. 18. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Tisztázzunk egy-két dolgot.

A HTML egy leíró nyelv és nem programozási nyelv.A HTML manapság már inkább a tartalomért felel, mint a kinézetért, mivel arra ott van a CSS.

A PHP és a JavaScript viszont már programozási nyelv, de nem csak ezeket szokás használni. A PHP szerver oldalon a JavaScript pedig rendszerint kliens oldalon fut. Ezeken kívül még érdemes megismerkedni az adatbázis kezeléssel is. Itt is van több lehetőség, de mondjuk tudom ajánlani a MySQL lekérdező nyelvet.

2014. szept. 18. 19:35
 10/15 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én ezekhez nem értek és hazudnék ha azt mondanám érdekel csak ingyen össze szeretnék hozni egy f**z* honlapot
2014. szept. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!