Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van értelme újabb tutorialt...

Van értelme újabb tutorialt írni? (html, js, php, mysql, programozás)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy hobbi szinten elkezdenék ilyet. A tervem az volna, hogy a példák 'játék készítés' központúak lennének, mivel engem mindig is ez motivált, így talán van még olyan ember a világon, akit ez tart életben.

Mit gondoltok, van értelme egy 1000+1. magyar tutorialnak és mindig jól jön egy újabb nézőpont, vagy teljesen fölösleges, mert már minden rendelkezésre áll olyannak, aki magától szeretne tanulni.

Kérlek ne azon lovagoljatok, hogy értek-e hozzá, vagy sem. Tegyük föl, elegendően jártas vagyok a témában.

2017. jan. 15. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Amit én hiányolok az egy rendes tematika a tutorial oldalakról kezdőknek, amit végigjárva tényleg hasznos ismereteket szerezhetnek az olvasók. Azt mondod erre már van jó sablon és csak ezekből idézgetnek/taglalják a többiek?"

Hát a w3schools pont ez, ezek alapján még sosem olvastad.

2017. jan. 15. 11:04
 12/17 anonim válasza:
100%
Egy ilyesfajta HTML-CSS-JavaScript-SQL-PHP tutorial kombót én speciel támogatnék. :) Azt mondom kezdj bele legfeljebb (ahogy írták előttem is) lesz egy kis ismétlésed. :) A project végére meg egy játékod. :D
2017. jan. 15. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
A video a legjobb es nem a legroszabb otlet :) aki meg akarja tanulni azt erti meg a legjobban, mert magyarazol, latja a gondolatmenetet, a kod folyamatat stb. Nem veletlenul olyan nepszeru a tutsplus vagy a laracasts.
2017. jan. 15. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

a video {megÉrteni}

a kódelemzés {megTanulni} segít...

szóval a kombó a tuti

2017. jan. 15. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:

En mondjuk a videoktol a falra maszom. Konferenciakon oke, de tutorialnal maceras tekergetni benne.

Plusz, ami meg fontosabb ebben a temaban, hogy rengetgen ugy irnak tutorial, hogy nem ertenek hozza.

Volt egy PHP tutorial sorozat a neten. A sracnak halvany fogalma nem volt rola, hogy miket beszel. Ossepatkolt egy kodot, de temerdek, igen csunya hibat is sikerult beletennie....

Szoal csinalj nyugodtan, de nem art, ha tudod is hogy mit csinalsz.

2017. jan. 16. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a videókat csak megízlelésre nézem végig 1-1 programnyelvnél. Utána kódszinten tanulok, és ha esetleg találok mellé videót azt hozzá megnézem. Így a legjobb és még szórakozol is rajta.
2017. márc. 23. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

egyetertek a kerdessel.

szerintem jo otlet a tutorial (:

de hozzateszem en is w3-on tanultam meg ossze-vissza es irtam mar par jatekot amik persze kicsik es egyszeruek. Most egy supermariot hagytam felbe par honapja mert meguntam a program felenel. Nekem addig erdekes valami amig felog.meg nem irom :D ha mar.kitalaltam a rendszert es latom felog.mukodni, onnan meghalt a projektem :D de kis reszletekben nagyon jol erzem magam.

febr. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!