Hemstunt kérdése:

Gyors free hosting?

Figyelt kérdés

Üdv! Olyan külföldi/magyar free webhostingot keresek, amely megfelelő gyorsasággal tud futtatni MySQL-t, PHP-t. Egy PHP alapú Online RPG-t akarok írni, viszont nem igazán találok megfelelő gyorsaságú szolgáltatót. Bő egy éve a hostinger.hu-val próbálkoztam, de nem volt elég gyors, 3-4 másodperc volt egy bejelentkezés lefutása.

Ötletek?

2017. jan. 14. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az a 3-4 másodperc inkább a kódon múlott, mint a szolgáltatón.
2017. jan. 14. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Ott valami garantáltan a kóddal volt rossz.

A hostinger sz*r, ez tény, de ekkora lassúság biztos nem csak rajtuk múlott.

2017. jan. 14. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezek általában egymásról copy-zzák a felhasználói feltételeket és én mindegyikben találtam arra utaló szabályt, hogy online játékokat nem engednek a terhelés miatt.
2017. jan. 15. 00:31
 4/11 Drone007 ***** válasza:

A 3-4 másodperc az tényleg sok, és gyanús, hogy nem csak a szolgáltató lesz a ludas. Főként akkor, ha ez folyamatosan így van.

Másrészről viszont az ingyenes szolgáltatóktól nem várhatsz el megfelelő/optimális működést. Javaslom, hogy fizess elő egy kisebb tárhelyre és egy domain-re. Már a legolcsóbb fizetős szolgáltatás (ininetnél 4500 HUF domainnel együtt egy évre) is magasan veri az ingyenes vackokat.

2017. jan. 15. 08:23
 5/11 A kérdező kommentje:

Egyelőre nem akarok addig pénzt önteni bele, amíg nem tesztelem le megfelelően. Átfogalmaznám a fő kérdést:

Melyik a leggyorsabb free hosting?

2017. jan. 15. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
A localhosting.
2017. jan. 15. 12:40
 7/11 Com válasza:

„Egyelőre nem akarok addig pénzt önteni bele, amíg nem tesztelem le megfelelően.”

Ez egy jó döntés.

Erre való a saját gépen futtatható ingyenes webalkalmazások. Amik CMSeket is futtatnak.

EasyPHP Wamp

2017. jan. 16. 01:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért valamilyen szinten szeretném "megosztani" ismerőseimmel, és/vagy legalább 10-20 emberrel, hogy megfelelő visszajelzéseket kapjak.
2017. jan. 16. 01:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Most azt a par ezer ftot sajnalod? Komoly projekt lehet...
2017. jan. 16. 14:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem szokásom feleslegesen elkölteni a pénzt. Először szeretek meggyőződni róla, hogy van-e értelme :) Nem hinném, hogy ez a projektemet minősítené.

Továbbra is várom a tippeket gyors hostingokra. (Ha lehet csak ilyen válaszokat ezentúl, nem alternatív megoldásokat várok, tisztában vagyok velük, a kérdésre koncentráljunk pls)

2017. jan. 18. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!