Hogyan lehetne népszerűbbé tenni az oldalam?
Figyelt kérdés
Most 4 napos, jelenleg szerkesztés alatt áll. Az állatokról szól,jelenleg a kutyákról írok benne.Nem nagyon van látogatója összesen 3 volt.2016. dec. 30. 20:27
1/6 anonim válasza:
Ha tettel volna linket a kerdesbe, akkor maris reklamoztad volna itt es nehanyan kivancsisagbol is ranyomtak volna :D
2/6 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam rá de tegnap benyomtam egy linket az oldalra, de az egyik válszolótól megkaptam hogy nem csodálja hogy nincs látogatóm, mert olyan infók vannak az oldalon amik mindenhol megtalálhatóak. De mindezt nagyon undorító stílusban. Aztán meg törölték a kérdésem, mert hogy ez egy hirdetés. Úgyhogy elment tőle a kedvem.
2016. dec. 30. 20:36
3/6 anonim válasza:
Ha olyan információid vannak, amik minden ilyen oldalon, akkor szét fognak osztódni a látogatók. Teszem azt a héten ha 3000 embert érdekelne egy ilyen oldal és van már belőle 999, te meg hozzáteszed az ezrediket, akkor minden oldalra 3 látogató fog jutni, és mind megkapják azt amit kerestek. Szóval igen... valami egyedit kéne kitalálnod, ha látogatókra vágysz.
5/6 anonim válasza:
A latogatokat az egyedi tartalom vonzza. Az oldal beinditasakor figyelned kell arra, hogy seo barat legyen. A https oldalakat a google jobban szereti tehat erdemes valami rautalo domainnel https es oldalt csinalnod. Ezen kivul az elejen az elso kb fel evben nem art ha facebook es google hirdeteseket futtatsz folyamatosan ami az alap latogatokozonseged kiepiti.
6/6 anonim válasza:
kutyákról szóló oldal sok van, kutyákNAK szóló nincs... csin olyan oldalt amit a kutyák néznek, vmi mozgó ábra ami a kutyákat érdekelheti és órákon át bámulják :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!