Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ajánlanátok hostokat?

Ajánlanátok hostokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra volnék kíváncsi ki milyen szolgáltatónál van és,hogy mennyire van vele megelégedve?!?

Én is most állok szolgáltató választás előtt és most döbbenek rá hogy mennyi van ,gondolok itt küldföldiektől a hazaiakig ...

Nálam fontos lenne a "személyes szolgáltatás".

Nekem pl. Kéne min. 2 db Mysql adatbázis és egy erősebb hálózat ami nem sz*rja össze magát 100 online felhasználó után!

Szóval szeretném ha írnátok párat véleményel és árral ha lehet?!?

2016. dec. 18. 23:54
 1/3 anonim válasza:
Hali! Probalkozz meg a Calns.hu vagy a Sunwell hostingnal. Esetleg meg van Nextgenhost:)
2016. dec. 19. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Helihost, ingyenes:

[link]

Unlimited MySQL adatbázis, kívülről is elérhető. A sebesség nyilván nem egetverő, ki kell próbálni.

2016. dec. 19. 00:26
 3/3 Drone007 ***** válasza:

Ha fontos a személyes szolgáltatás, jó support, akkor tarhely.eu-t ajánlom. Több domaint is kezelek/kezeltem náluk. Bérelt tárhelyen és VPS-en is. Nagyon segítőkészek, és gyorsan reagálnak. A szolgáltatásaikban én még nem tapasztaltam fennakadást, vagy kimaradást. Üzemeltetünk már wordpresst, joomlát is akadás nélkül. De modern php7-es optimalizált egyedi oldal is gyönyörűen fut.

Neked szerintem a 9900Ft + Áfa / év csomagjuk jó lenne. Hacsak nem vágysz óriási tárhelyre, akkor inkább VPS-t javasolnék, bár az drágább.

[link]

2016. dec. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!