Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok felsorolni olyan...

Tudnátok felsorolni olyan hostokat amelyeknél saját domaint használhatok?

Figyelt kérdés
A domain már megvan de olyan hostingot nem találtam ahol a saját domainemet használhatnám, csak olyat ha ott rendelem a domaint akkor kapom a tárhelyet.

2016. dec. 8. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mindegyik ilyen.

Amiket te találtál az olyan, hogy a csillagászati évi 2 rugós domaindíj benne van az árban. Ettől függetlenül ugyanúgy hostolnak neked, sőt: kaphatsz mégegy ingyen domaint is mellé, ha akarsz.

(de miért nem a domainhostoló cégednél hostolod a webet is? nem lenne egyszerűbb?)

2016. dec. 8. 19:37
 2/11 A kérdező kommentje:
pl az atw-n nem így van mert ott atw.hu végződést kapok nem? vagy elhelyezhetem akkor a már meglévő domainem?
2016. dec. 8. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Az atw.hu-n akkor kapsz ilyen domaint ha ingyenes hostingot választasz, ha fizetsz érte akkor ugyanúgy hozzá tudod rendelni a domain neved. Ha mindenképpen ezt akarod, akkor csinálhatsz átirányítást is, de az nem szép megoldás.

Ha nem akarsz fizetni a tárhelyért akkor is vannak sokkal jobb megoldások az atw-nél.

2016. dec. 8. 22:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, de a fő problémám az ugye hogy van egy domainem, ahonnan rendeltem a domaint nem hosztolnak. Ezért egy olyan ingyenes tárhelyet keresek amire "ráhúzom" ezt a meglévő domaint.
2016. dec. 9. 02:54
 5/11 anonim ***** válasza:
ATW-re és bármelyik tárhelyre is ráirányíthatod a domainedet.
2016. dec. 9. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
HA már ingyenes megoldásban gondolkodsz akkor próbáld ki a hostinger.hu oldalt, elég jó az ingyenes tárhelyük ahhoz képest, hogy nem fizetsz érte és a felvetett problémákra is elfogadható időn belül válaszolnak.
2016. dec. 9. 15:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát a legkézenfekvőbb az lenne ha olyan ingyenes tárhely lenne ahol name-serverrel tudnám rátenni a domaint. Meg előnyösebb lenne ha min. 5 mail és 5 aldomain lenne mellé. Ez lenne a legtökéletesebb.
2016. dec. 12. 02:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerezz haverokat ebben a körben, és akkor hostolnak neked.
2016. dec. 12. 02:23
 9/11 anonim ***** válasza:

> ha olyan ingyenes tárhely lenne ahol name-serverrel tudnám rátenni a domaint. Meg előnyösebb lenne ha min. 5 mail és 5 aldomain lenne mellé

1. Regisztrálsz egy ingyen tárhelyet. Mondom, bármelyiket.

2. Veszel tőle függetlenül egy domaint. (Annyi aldomaint és email forwardingot kapsz, amit sose használsz ki.)

3. A www-t ráirányítod a domainedre CNAME rekorddal, a root domaint meg a www-re a domain kezelő URL forward lehetőségével és csók.

2016. dec. 12. 10:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Tegnap 3 órán át teszteltem a legalább 20 hosztot...

000webhostol(1 hónapja újult meg) kezdve a hostingerig továbbra sincs olyan ahol legalább 3 aldomaint de max 5-öt adna mert a 3-at minimum kihasználna csapatom(már most). Az emailek szintén a tagok gyarapodásával azok vezetőiknek kellene ezért lehet nem 5 email címre lesz szükségünk hanem többre, és TALÁLTAM ilyen hosztot ahol 5-nél több mailt adnak de ott nincs aldomain így az megint nem jó.

Az email továbbra sincs olyan kombóban ahol aldomaint is adnak. Valamelyik pro vagy ilyen fizetős csomagokban van nekem pedig mindkettő egyaránt kell...

Vagy megtudom végső esetben azt oldani hogy regisztrálok egy A) tárhelyet és egy B) tárhelyet. Ráhúzom mindkettő tárhelyre a domaint és az A) tárhely a weboldal elérése miatt menne + ott lennének az aldomainek és B) tárhelyen pedig csak az emaileket használom fel?

2016. dec. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!