Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha a weboldalam új domainre...

Ha a weboldalam új domainre költözik, google ads-ban meg lehet változtatni a domain címét?

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megadtad a mostanit, akkor megadhatod az újat is.
2016. dec. 16. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor meglehet, ha későbbi időkben, gondolom én :D :)

Ha minden igaz?! :)

2016. dec. 16. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapesetben oda rakod ki a kódot, ahova akarod.

De ha beállítod, hogy melyik domaint vegye figyelembe, akkor viszont csak az ottani kattintásokat fogja figyelembe venni. Így ha átrakod egy másik domainre, de nem állítod be az új domaint, akkor ugyan meg fog jelenni a hirdetés, de ha nem veszed fel a listába az új domaint, akkor a kattintást nem fog számolni.

2016. dec. 16. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, csak mert most akarom elkezdeni (regisztrálni google ads-ot, de lehet, hogy a webem később új domainre kerül. Ezért kérdeztem. Illetve, több domaint/ip-t fel lehet venni majd a listába? Vagy hogy tudom majd beállítani, hogy bárhol ahol megjelenik a hírdetés, és kattintanak érzékelje? Csak mert sok helyen lenne kint.
2016. dec. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!