Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet kioldani a...

Hogyan lehet kioldani a tiltást lapunk.hu -n?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:

szard le!

szemét egy banda dolgozik a lapunk.hu mögött... Engem is kitiltottak a semmiért...

2010. máj. 2. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
engem is, am pénzzel
2010. máj. 28. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:

egyébként titeket miért tiltottak le?

előző voltam

2010. máj. 28. 22:00
 4/8 anonim válasza:
engem is mert véletlenül rosszul adtam meg a dátumomat
2010. júl. 11. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
engem azért, mert 14 évtől lehet használni, és még 1-2 hónap volt a 14. születésnapomig... utolsó előtti voltam
2010. júl. 12. 14:32
 6/8 anonim válasza:
Hát igen, ilyen a lapunk.hu . Igérgetnek mindent de a semmiért kitilthatnak vagy törlik csak úgy az oldalad, de természetesen fizetni kell már ha azt akarod hogy ne legyél kitiltva.
2010. júl. 29. 22:30
 7/8 anonim válasza:

ma regisztráltam a lapunk.hu -ra és kijelentkeztem később megpróbáltam bejelentkezni, de enm ment! megnéztem a mail-jeimet és a moderátor törölt xD...

szar az egész!!!!!

2010. aug. 12. 10:31
 8/8 anonim válasza:
használjatok hotspot shieldet amíg regisztráltok, engem is tiltottak, bekapcsoltam a hotspot shieldet ami ugye ip változtató, egyből engedte... ^^"
2013. okt. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!