Van valami mód rá, hogyha le vagyok tiltva valakinél facebookon, akkor vissza tudjam szedni a tiltást?
Figyelt kérdés
Hülye kérdésnek hangozhat,de kíváncsi vagyok,hogy van-e rá valamilyen mód,azon kívül hogy beszélnem kellene az illetővel.2011. okt. 17. 10:27
1/11 anonim válasza:
Ha le vagy tiltva, akkor azt azt jelenti, hogy ő nem akar veled beszélni, nemde? Akkor pedig ne erőtltesd, szerintem.
Egyébként me tudom, hogyan lehetne ezt megoldani, amit kérdeztél. Gépház?
3/11 A kérdező kommentje:
nem :D letiltott az egyik ismerősöm mert történt közöttünk egy kis félreértés,de hogy beszéljek vele ha letiltott? azért érdeklődöm.
2011. okt. 17. 13:29
5/11 A kérdező kommentje:
??
2011. okt. 18. 23:24
6/11 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni... :/
7/11 anonim válasza:
Azt mit jelent "Forever alone"?
Már nekem is írták ide az egyik kérdésemhez.
8/11 A kérdező kommentje:
google fordító:D amúgy meg lehet,hogy van egy személy aki mindenhova ezt írja :D
2011. nov. 21. 14:22
9/11 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, bár sztem nincs erre mód :/
10/11 A kérdező kommentje:
talán nincs..:/ de azért hátha..:) ha megtudnál valamit,kérlek írj:)
2011. nov. 23. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!