Az nCore-alatt milyen torrent "motor" van?
Tehát ugye van az nCore torrentoldal.
A kérdésem az lenne hogy az alatt milyen torrent
tracker (vagy mi) fut?
Gondolom hogy nem egyedi mivel a bigtorrent is nagyon hasonlít hozzá ill valamelyik külföldi is.
És valami ingyenes hasonlót tudsz ajánlani?
Vagy ami neked is tetszene?
Szia.
Link : [link]
"A cégről röviden"
Idézet :
"
….az Endelss-Skyline az az oldal, ami az Endless és a Skyline összeolvadásából jött létre. Akkoriban az Endless már egy elég jelentős oldal volt. Viszont szervergondjuk volt, és éppen egy saját motort fejlesztettek a TBsource helyett. A Skyline felajánlotta az oldal számára a szervert, így végül a két oldal egyesült. Hazánk legnagyobb lét – és peerszámmal büszkélkedő oldala. Tegyük hozzá, az “nCore” 2007. 06. 26-én indult el, tehát a fél évtizedben benne vannak a jogelődök is, lásd az Endless-Skyline.
"
Annak idéjén, találtam a neten egy Ncore 1.0-ásnak nevezett "valamit", amit innen letölthetsz : [link]
Az, hogy mennyire használható, azt nem tudom, a mostani valahol 2.43-nál tart, ha jól olvastam.
Sok sikert.
Üdv.
ez már egy kókler xar.. a rendes kódja így szól:
<?php //Regisztracio - 2005.10.14 by Beaver
define( 'BNBTPHP', 1 );
include './include/config.inc.php';
include './include/functions.inc.php';
Ami itt van az egy semmi nokedli valami fogyatékos két trackert-t össze copyzott... Mivel az endles skyline motor file-ok nem magyarok eleve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!