Miért Pislog ez a weboldal?
Miért pislog ez a weblap??
2. Valaki tudna abban segíteni hogy legyen egy üres
kék felület (Kb 3cm) mind 2 szélső oldalánál (margó??)
Ill ha lessz több sor is akkor azt hogy a kép nem megy el, hanem alatta marad (lehet most is olyan)
Talán mert olyan pontossággal programozol, ahogy írsz? A lesz egy sz, a pislog kis p,a kb. kis k és pont, a 3 cm-ben szóköz stb. Ha informatikával akarsz foglalkozni, a szintaktika alapvető.
Azért bocs, hogy így reggel munka előtt nem állok neki letölteni, kicsomagolni, telepíteni valami programot, de meg tudod találni azt a módot, ahogy nem a válaszolóknak kell dolgozni vele. Pl. feltenni egy ingyenes oldalra a weblapot és pastebinre a kódot.
Nem "pislog" hanem újra tölt az oldal (refresh), 3 másodpercenként:
<meta http-equiv="refresh" content="3">
Viszont ez nagyon tragikus.
Szörnyen néz ki, plusz .html -be nem fogsz PHP -t futtatni...
"php.rar"
kösz, inkább nem próbálnám ki
Köze nincs a PHP -hoz.
Egy rosszúl megszerkesztet HTML van bezipelve, amiben dupla <head> tegek közé berakott egy php nyitó tag -et egy echo nyitással, és ráadásul syntaktikailag is hibás mert se az echo se a php nyitás nincs lezárva, és head tag zárása is elvan rontva talán ha jól emlékszem: </head?>
:-D
NEM VIRUSOS!!
Ezt a kérdést NORMÁLISAN ÍRTAM KI!!!!!!
1. Ezt nem én készítettem.
2. Nem azt kérdeztem hogy szerintetek
hogy néz ki a kódja.
3. Azért lett php.rar mert nekem az asztalomon
már alapból volt egy ilyen mappa (Ebből töltöttem fel az oldalam PHP-fusion-os részét.) és abba húztam bele azt amit egy nagyokos küldött nekem.
4.#3 Mert úgysincsen annyi kitartásod hogy la linkelek 1 képet és egy kódot nem fogod letölteni mert
az emberek 99%-a ilyen lusta..
"php.rar"
kösz, inkább nem próbálnám ki HOGY LENNE MÁR BENNE VÍRUS?????????
HA JÓL EMLÉKSZEM EGY KÉP ÉS EGY PHP FÁJL-T MONDOTT AZ VAN BENNE.
H.Tibor87 TE PEDIG MÁR TÖBB MINT 5-6 KÉRDÉSEMRE NORMÁLIS HANGNEMBEN TUDTÁL VÁLASZOLNI.
NEKED KÖSZÖNÖM ZÖLD PACSIII :D A TÖBBIEK INKÁBB MEG SEM SZÓLALJANAK!
#9 es vagyok. Csodalkozol, hogy pislog (refresh)-el az oldalad.
<meta http-equiv="refresh" content="3">
A HTML az egy simma statikus oldal. Ez html, php kod van benne szoval akkor te dinamikus oldalt szeretnel mert ha igen akkor kell egy "wampserver".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!