Html ben hogyan lehet olyat megvalósítani hogy egy adott weblap ugy töltőjön be, hogy a benne lévő szöveg egy másik weboldal részletéből származzon?
Gyakorlatiasabban...:
Van egy weblap. Pl az index.hu. És én szeretnék egy olyan weblapot csinálni ami az index.hu ról kiszed egy szövegrészletet és beágyazza az enyémbe.
Lehetséges egyátalan ilyen? (Alap dolgokat tudok html ben)
Előző vagyok,de ehhez php kell, ugye.. az iframe meg már nem egy támogatott dolog..
Amit linkeltem ott van egy lehetséges kód a válaszban . A lényeg,hogy onnan már rajtad múlik,hogy a kód felismerje milyen részt akarsz kiszedni...(hol kezdődik és végződik).
Az iframe csak akkor fog újfent megjelenni, ha azon a szerveren meg van adva fejlécbe, hogy engedélyezett adott domainen történő megjelenés!
mert alapból ezt kapod a friss böngészőkben:
Refused to display ' [link] in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'SAMEORIGIN'.
szépen meg kell add, hogy hol szerepelhet a beágyazandó tartalom
General Header (in Apache Format)
X-Frame-Options "ALLOW-FROM [link]
röviden nem iframeolgathatod az index pont hu-t ha az nem engedi!
Köszönöm a válaszokat!
Első! melyik kód lenne a jó? nekem egy sem működik sajnos...
iFrame -el pedig csak azt tudtam eddig elérnihogy asaját oldalamban megjelenik egy másik honlap teljes egészében.
nekem csak arra lenne szükségem hogy a saját weboldalamban egy másik weblap részlete jelenjen meg.
Köszönöm a válaszokat!
esetleg tudnátok kódod küldeni?
csak html alapokat tudok de ha kapok kódot akkor phpban el tudom már indítani csak a nyelvet nem nagyon ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!