Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jó a MySql?

Miért nem jó a MySql?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez itt a forrás: [link]

PhP-ban csináltam egy MySql logint.

PhPmyadminban megcsinnáltam a táblázatot ahogy kell.

Be is szúrtam nevet, jelszót.

Ha a PhP-ban a localhostos adatokat adok meg amikor fut az XAMPPban az apache meg a mysql akkor rendesen be tudok loginolni azzal a felhasználónévvel és jelszóval amit megadtam ezelőtt.

[link]

De, ha más adatot adok meg(Ez is működő MySql)

Akkor csak forog az oldal, mintha tölteni akarna amikor be akarok loginolni. Hiába írok a névhez/jelszóhoz bármit.Pedig itt is rendesen ki van töltve minden(hostname,username,password,databasename).

[link]

Csak forog, tehát semmit nem csinál.

Remélem érthető.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 26. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván rosszak az adatbázis adatok, vagy nincs hozzáférésed az adatbázishoz.

Ui.: jelszót sosem tárolunk clear text-ben.

2016. nov. 26. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2016. nov. 26. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Honnét tudnék másik adatbázist szerezni ?
2016. nov. 26. 22:03
 4/6 Drone007 ***** válasza:

Sajnos úgy néz ki, hogy még sok mindent meg kellene tanulnod a szerveroldali php programozásról és az sql lekérdező nyelvről ahhoz, hogy megírj egy bejelentkeztető rutint.

Én azt javaslom, hogy egyszerűbb dolgokkal kezdd, csinálj végig egy php gyorstalpalót, egy kis adatbáziskezelést. Próbálj egyszerűbb adatkiolvasási és tárolási feladatokat megoldani, értsd meg, hogy hogyan is működik maga az adatbáziskezelés php-ben. Ha ezek mind mennek, nem lesz gond a fenti probléma.

[link]

2016. nov. 27. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Jelen esetben akár adblock is lehet a gond.

ATW.HU fekete listás nála. :-)

2016. nov. 27. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Az ATW volt a gond. Így már jó, hogy nem ATW-nél próbálom. Köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!