Sok adatbázis importálásba phpMyAdmin-ba?
Át szeretnék tenni miden adatbázist egy gépről egy másikra, ezért kiexportáltam az összes db-t egy sql fájl-ba, viszont sehogy nem tudom importálni.
Hogy lehetne az összest egybe importálni?
"viszont sehogy nem tudom importálni"
why
Lehet bugyuta kérdés, de nem lenne egyszerűbb közvetlen ADB fájlokat másolni. :-)
(Persze ha valami bérelt webtárhely akkor nem szóltam)
De én azt nem értem, ha egyszer te szeretnéd, hogy minél előbb megoldódjon a probléma, akkor miért nekem kell kihúzni belőled harapófogóval.
Írjál le MINDENT, amit tudsz. Ha annyira titkos, akkor konkrét rekordok adatai nem kellenek. De azon kívül írd le legalább a problémát, mert ez nagy így semmi. 57k sor átlagos rekordméretnél egy lópikula, semmi.
Nem titkos vagy hasonló.
Adott két gép (az egyik már le lett formázva, arról lettek kiexportálva az adatbázisok (50 db) 1 db sql fájlba). A másikra szeretném valahogy beimportálni azt az sql fájlt.
Ha belépek a PMA-ba, és importálni szettném az sql fájlt, akkor azt írja ki, hogy: "A MySQL mondta: #1046 - Nincs kivalasztott adatbazis".
A hibaüzenet megmondja mi a baja: nincs adatbázis kiválasztva. Az exportod vagy nem hozza létre az adatbázis(okat) vagy hiányzik belőlük, hogy használja is azt.
Nézz bele, ilyen sorrendben kellene lennie benne parancsoknak:
CREATE DATABASE egyikadatbázis;
USE egyikadatbázis;
CREATE TABLE....
INSERT...
Mindegyiknél hiányzik a CREATE DATABASE és a USE.
De hogy ezeket miért nem írta bele a PMA, amikor kiexportáltam, azt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!