Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene HTML kód...

Valaki segítene HTML kód készítésben / személyre szabásban?

Figyelt kérdés

A blogomra kellene a szereplőknek ilyen kis infó box, képpel.

Viszont én ilyesmit nem tudok csinalni és ahogy körülnéztem a magyar design oldalakon, jelenleg senki nem vállal ilyent.

Ha valaki tud segíteni írjon!

Privátban küldök képet, hogy milyenre gondoltam.

2016. nov. 20. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Várj, ez így nem kérdés! Mit szeretnél igazából? Adnál egy leírást, hogy készítsenek neked egy képet pl. két szerelmesen egymásra meredő bagoly a telihold előtt, VAGY van egy kész képed, van két neved a baglyoknak, és szeretnéd, hogy a kép alatt piros és kupilila szöveggel jobbra zártan jelenjenek meg a baglyok nevei meg egy rövid leírás (amit szintén te írtál meg, csak be kell vágni)?

Első verzió: rossz helyen jársz, ehhez grafikus kell, vagy minimális Photoshop (Paint) tudás. Javaslom a DeviantArtot, ott elég sokan értenek hozzá.

Második verzió: keress a HTML-ről, CSS-ről leírásokat (magyarul is van), nem olyan nehéz.

Alternatív verzió: Facebook, mert olyan nincs, hogy a blogvilág kihalt. Keresel egy csoportot, megkérdezed ott is, ha más nem, átirányítanak valakihez, aki épp ráér. Ha fizetnél is érte, valószínűleg megugrana a jelentkezők száma.

2016. nov. 21. 00:51
 2/2 A kérdező kommentje:

a második verzióra gondoltam.

A photoshop teljesen más, ahhoz valamennyire értek, de a kódolás magas nekem.

2016. nov. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!