Valaki segítene HTML kód készítésben / személyre szabásban?
A blogomra kellene a szereplőknek ilyen kis infó box, képpel.
Viszont én ilyesmit nem tudok csinalni és ahogy körülnéztem a magyar design oldalakon, jelenleg senki nem vállal ilyent.
Ha valaki tud segíteni írjon!
Privátban küldök képet, hogy milyenre gondoltam.
Várj, ez így nem kérdés! Mit szeretnél igazából? Adnál egy leírást, hogy készítsenek neked egy képet pl. két szerelmesen egymásra meredő bagoly a telihold előtt, VAGY van egy kész képed, van két neved a baglyoknak, és szeretnéd, hogy a kép alatt piros és kupilila szöveggel jobbra zártan jelenjenek meg a baglyok nevei meg egy rövid leírás (amit szintén te írtál meg, csak be kell vágni)?
Első verzió: rossz helyen jársz, ehhez grafikus kell, vagy minimális Photoshop (Paint) tudás. Javaslom a DeviantArtot, ott elég sokan értenek hozzá.
Második verzió: keress a HTML-ről, CSS-ről leírásokat (magyarul is van), nem olyan nehéz.
Alternatív verzió: Facebook, mert olyan nincs, hogy a blogvilág kihalt. Keresel egy csoportot, megkérdezed ott is, ha más nem, átirányítanak valakihez, aki épp ráér. Ha fizetnél is érte, valószínűleg megugrana a jelentkezők száma.
a második verzióra gondoltam.
A photoshop teljesen más, ahhoz valamennyire értek, de a kódolás magas nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!