Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan építsem fel a honlapot?...

Hogyan építsem fel a honlapot? Jó ez a design?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap vettem meg a domaint és indítottam el, de nem vagyok teljesen biztos az egészben. Nyilván látványtervezéshez kéne valami látványos, de ugyanakkor nagyon egyszerű és letisztult weboldal.

Esetleg tudtok olyan minimal templateket amik jók lehetnének erre? Ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 28. 10:42
 1/7 A kérdező kommentje:
semmi tapasztalatom nincs a honlapszerkesztésben.
2016. okt. 28. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok egy nagy designer, de szerintem gyere vissza mikor már kész van. :D
2016. okt. 28. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ránéztem a honlapra, amit 1 nap alatt összehoztál, annak ellenére, hogy azt írod:

"semmi tapasztalatom nincs a honlapszerkesztésben."

Ebből is látszik, hogy bárki bármire képes... :-)

Én valahol ott kezdtem el, hogy HTML és beírtam egy editorba, hogy:

<html>

<head>

<title>Első honlapom</title>

</head>

<body>

Üdvözöllek...

</body>

</html>

Majd elmentettem egy "first.html" néven, rákattintottam és örültem... :-)

2016. okt. 28. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:
adobe muse-ban csináltam.
2016. okt. 28. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk én mobilon néztem, és ott még így sem nézett ki.

van 5 nagy ikon, amik szerintem túl nagyok, és csak remélem hogy lesz funkciójuk. :) Az email és a telefonszám nem kattintható, át kell gépelni, ha valaki fel akarja venni veled a kapcsolatot.

Legnagyobb problémám, hogy úgy általában nem tetszik a látvány, ami egy látványtervezőt reklámozni hivatott oldalnál elég nagy hátrány.

2016. okt. 28. 11:22
 6/7 b4r4thg ***** válasza:
A szövegeket nem képként tenném be. Ha ragaszkodsz hozzá, hogy kép legyen, akkor viszont figyelj oda, hogy ne legyen ilyen pixeles a körvonala.
2016. okt. 28. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Első lépcsőként szerintem tegyél bele színeket. És ezt a szöveget képként dolgot most felejtsd el, SEO szempontból is öngyilkosság.

Az egy jó ötlet, hogy kész template-ből indulj ki. Szerintem ezeket is nézd meg, ingyenesek:

[link]

Persze érdemes lehet átszínezgetni, picit kalapálni őket.

2016. okt. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!