Ha valakinek van weboldala, milyen futárral hogy kell szerződni hogy kihordja a cuccokat?
Feltehetően webáruházra gondoltál, nem weboldalra. Weboldalam nekem is van, de futárra még nem volt szükségem :)
Egyébként így van, mint előttem is olvashattad.
A fentieken kívül nem árt, ha a futár cégnek telephelye is van a közeledben, mert úgy valószínűleg olcsóbb.
Az sem mindegy, hogy a szállítási díjat a címzett fizeti, vagy a cég (vagyis te).
Szívesebben rendelnek a vásárlók olyan helyről, ahol a végső árat nem emeli meg, vagy legalábbis nem nagyon a szállítás.
#3, miért?
igen webáruházra gondoltam.
húzz már el,... most komolyan,
én nem fogom feladni egy kis nehézségtől és szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki megkérdez valamit
Az, hogy 14 évesen teljesen alkalmatlan vagy bármi ilyesmire az nem "kis nehézség".
Fingod nincs se a dolog technikai, üzleti, vagy jogi hátteréről.
Így legkevésbé rossz esetben csak magadnak okozol súlyos büntetéseket, rosszabb esetben meg másoknak okozol komoly károkat.
Engedd el, nem neked való, üzemeltess inkább palackos ásványvizes bódét az utcátokban, ha annyira áruházast szeretnél játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!