Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » S. O. S:Milyen webes tartalom...

S. O. S:Milyen webes tartalom kezelőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan mint wp meg joomla ismerek, de nekem olyan kéne ami statikus, és nem blog szerű.
2016. szept. 14. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A tartalom kezelő rendszer pont az hogy nem statikus.
2016. szept. 14. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Igaz, webszerkesztőre gondoltam.
2016. szept. 14. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Joomla, WordPress: CMS rendszerek, több ezer bővítmény, külső... Csak szerver teljesítménnyel bírd.

Ezeket fel kell tölteni a tárhelyre, onnan "telepíteni", beállítani, majd adatokkal feltölteni.

[link]

A webszerkesztők, amik statikus lapokat csinálnak az már más kategória.

Ott a program segítségével elkészíted a statikus lapokat, majd FTP -n feltöltheted.

[link]

2016. szept. 14. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Szia!

Köszi a segítséget. Esetleg tudnál ajánlani valami szerkesztőt? Akár amit te is használsz.(?) Egy cég bemutatkozó lapot szeretnék, ahova termékeket töltené fel (nem webshop, csak ilyen hirdetés szerűen, mint egy brossúra)

Válaszom:

Nekem a notepad++ vált be nagyon!

Bár ehhez tudni kell programozni, mert hogy ebbe készítek weblapokat,

olyanokat amit utána, az ügyfelek alap informatikai tudással is eltudnak kezelni.

Olyan amilyent te keresel, olyan nem létezik!

Anélkül hogy ne keljen valamelyik rendszerbe fabrikálnod nem igen kivitelezhető.

Mivel saját magad is elismerted hogy erre nem vagy képes,

illetve arról is nyilatkoztál hogy nem is akarsz felbérelni egy szakembert ere, így vagy megtanulod magad, akár hetek - hónapok alatt. (jelenlegi tudásod és ismereteid függvényében)

2016. szept. 14. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Én egy ilyen amit látsz azt kapod szerkesztőre gondoltam. pl sharepoint

Válaszom:

Ezeknél soha se azt kapod amit látsz.

Vagy is nem pont úgy, és nem pont úgy működik.

És még számos probléma adódik, pl. mobil eszközökre alkalmatlanok.

Plusz sokkal macerásabb beállítani egy-egy modernebb pl. CSS3/HTML5 elemet, tulajdonságot, mert gyakran fogalmuk sincs ezekről. (le vannak maradva ~10 évvel)

Kisebb animációk, effektekről szinte ne is álmodj. :-)

2016. szept. 14. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Esetleg azt wpben nem lehet beállítani, hogy egyáltalán ne lehessen kommentelni, és meg se jelenjen semmiféle utalás rá? Vagy ilyen nem blog kezelők?

Válaszom:

Igazából nem értem a problémád!?

Vagy google keresőt se ismered, vagy alap angol nyelvtudás is nagyon hiányos...

Google -be beírom: wordpress comment disable

WordPress > a cms amihez keresem.

comment > a művelet amihez keresem.

disable > kikapcsolás, tiltás...

Első találat: [link]

2016. szept. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!