Milyen webszerkesztőt ajánlotok?
"Fel se merül, hogy megszeretném tanulni"
Nem tanulást, hanem weboldalt szerettél volna saját célra.
De ha meg szeretnéd tanulni hajrá:
"Ha van több drága kerékpárod és el akarod adni őket, lehet érdemes csinálni egy weblapot. "
A nagy lószart.
Sokkal inkább érdemes meghirdetni valami erre szakosodott weboldalon:
1. Ami már kész van
2. Se pénzbe, se időbe nem kerül
3. Sokan látogatják
4. Igényesen/biztonságosan van megcsinálva
#14: ezek az oldalak amire gondolsz / gondolunk (vatera, jófogás...), olyan emberek keresik akik olcsón akarnak hozzá jutni jó eséllyel használt jó/újszerű állapotban lévő termékhez.
Bár vannak másik oldalak mint árgép, árú kereső, olcsobban.hu és hasonlók, ahol havi díjat kell fizetni és termékei megjelenhetnek, más áruházakéval együtt így csak azokkal versenyzik.
DE! Ehhez hogy ide felrakhassa viszont webáruházzal kell rendelkeznie, és elég nagy a verseny...
Szóval azért nem ilyen egyszerű, bár jóval nagyobb eséllyel fog találni így ahogy ajánlottad vevőt mint ahogy azt a kérdező elképzelte.
És milyen segítséget vársz amit meg is fogadnál? Ha nem értesz hozzá akkor ott vannak a félkész megoldások, de ennek hátránya, hogy tucatszámra találhatók szinte ugyanolyan oldalak a világhálón. Én személy szerint nem tartom túl bizalomgerjesztőnek azokat az oldalakat amik ilyen megoldással születnek. Aztán ott van még a probléma amit korábban már részleteztek, hogy a keresőben nehéz előre kerülni, úgy hogy nincs meg a megfelelő keresőoptimalizálás, így pedig nehéz potenciális vevőket találni. Megint csak saját tapasztalat, hogy én a legritkább esetben lapozok a google találati lista második oldalára, az elsőn szoktam keresgélni, és szerintem ezzel sokan vannak így.
Tehát érdemes átgondolnod, hogy mit szeretnél. Egy olcsó, akár ingyenes megoldást, ami viszont valószínűleg nem lesz megfelelő, vagy mégis szánsz rá valamennyi összeget és egy hozzáértő személy elkészíti neked.
Figyel... Egy kis HTML, CSS, PHP JavaSript tanulással (otthon) talán pár év alatt össze is tudod normálisan dobni. Jaj meg meg kell venned egy domaint is, ezt ne feledd el.
Szerintem 10 bútornak sem éri meg egy külön weboldal, kiéve ha te egy webáruházat akarsz létrehozni és folyamatosan új dolgokat fogsz eladni, nem csak ezt a pár darabot.
Legyen akármennyi az ára, egy weboladal sem olcsó, és végére úgy járnál, hogy több lenne a kár mint a haszon (nyilván nem te csinálnád az oldalt, ha semmihez nem értesz webszerkeztésen belül).
Használtpiac, vagy valami üzlet, ami drágább használt cuccokkal kereskedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!