Milyen programot ajánlotok weblapszerkesztésre ha egy egytermékes webboltot szeretnék indítani?
Mondtak sokan a wordpresst de azt is olvastam hogy rengeteg biztonsagi hiba van benne.
Ez mennyire jelentos?
Van olyan program aminek a segitsegevel gyorsan tudom akar en is szerkeszteni az oldal kinezetet vagy a tartalmat es biztonsagos?
Rendszeres frissítésekkel a WP legnagyobb gondja, az erőforrás pusztítási képessége.
Bár egy 1 termékes oldal nem fog akkora adatbázissal rendelkezni, hogy ez gond legyen.
Én a Wix-et ajánlom. ( [link]
Megbízható, szép, egyszerű, nem kell hozzá kódolás, rengeteg mindent tud, teli van lehetőségekkel, template-ekkel, szerintem a Wix a legjobb :D.
Ha egy végtelenül egyszerű webshopot akarsz, akkor a WP+WooCommerce egy termék esetén jó lehet, de ha később többet is szeretnél, akkor inkább valami kifejezetten ehhez való rendszert rakj fel (pl.: OpenCart, PrestaShop, Magento, osCommerce).
De hogy a "valódi" kérdésedre is válaszoljak, hogy milyen programot ajánlanék? Notepad++, Submlieme Text, PhpStorm, stb. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!