Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lassan jön be a Wordpress...

Lassan jön be a Wordpress oldalam, honnan jövök rá melyik plugin, kék, vagy script lassítja? Van erre valami?

Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 08:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
A kutyát nem érdekli a gagyi oldalad, főleg ha azt sem vagy képes megérteni, amiről a beszélgetes szól.
2016. aug. 23. 19:49
 12/19 anonim ***** válasza:

"A kutyát nem érdekli a gagyi oldalad, főleg ha azt sem vagy képes megérteni, amiről a beszélgetes szól." Ügyes vagy ezért kapsz egy kockacukrot .

citromost nem nézem le más munkáját . Félre értés ne essék . Ingyenes cms-ek felé irányult a mondanivalóm .

A kérdés ez volt : "Lassan jön be a Wordpress oldalam, honnan jövök rá melyik plugin, kék, vagy script lassítja? Van erre valami?" Amire válaszoltam, hogy próbáljon meg csinálni magának egy motort és akkor nem lesz akadás bug és lassúság .

2016. aug. 24. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:

"próbáljon meg csinálni magának egy motort"

Nem, ha egyaltalan, zero tapasztalata van, akkor sokkal nagyobb bajok lesznek belole... A 10+ eves "szakmai tapasztalattal" rendelekzo cegektol is lattam mar olyan rendszert, hogy nem akartam elhenni... Kb 2 perc volt talalani 3-4 sql injectiont es bemenni a db-be. Persze hemzsegett meg benne sok minden mas is....

A Wordpress lassu, de ha nem ert hozza, meg mindig ezzel jar a legjobban.

2016. aug. 24. 14:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Így van, nagy tábora van világviszonylatban a WP-nek, elég egy prémium plugin-t feldobni és nem injecteled meg.

De ezek nem segítettek a bajomon :D Egyszerűen ezt választottam mert rengeteg nagy cég is ezt a CMS-t használja (pl. Walt Disney) és nem véletlenül

[link]

2016. aug. 24. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
#12 még mindig nem érted és még mindig orbitális baromság.
2016. aug. 24. 16:17
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

"ezt választottam mert rengeteg nagy cég is ezt a CMS-t használja és nem véletlenül"

És saját szervert/szervereket is biztosítani neki, "nem véletlenül".

2016. aug. 24. 17:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Gondolom higy nem freehostingon van a Disney oldala :D
2016. aug. 25. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Arra céloztam, hogy a nagy forgalmú WP oldalaknak hatványozottan nagyobb az erőforrás igénye is, annak ellenére hogy szinte full cache -ből megy,

vagy is alig van dinamikus tartalom, alig több mint ha statikus HTML lapok lennének.

2016. aug. 25. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Milyen wp verzió? És milyen pluginok vannak fent ?
2016. aug. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!