Kétnyelvű wordpress oldal nem akar működni?
Sziasztok!
Egy wordpress oldalt kellene lefordítanom angolra, hogy kétnyelvű legyen.
Magát az oldalt nem én csináltam, csak 'belenyúltam'.
A problémám a következő:
Az oldalon egy Themify téma van, themify builder pluginnal, azzal lett minden egyes menüpont megszerkesztve.
Én feltettem a qtranslate nevű plugint, lévén, hogy nem akartam fizetős plugint használni.
Minden rendben ment a fordítással,
[:hu]magyar szöveg[:en]angol szöveg[:] attribútumok működnek a menüpontokkal.
Amikor azonban egy builder panelt akarok lefordítani, megadom neki ezeket a tageket, majd elmentem.
Az én gépemen, ahol be vagyok jelentkezve, ott tökéletesen működik a dolog. A szűrő minden magyar szöveget angolra állít, azonban, ha kijelentkezem, vagy másik böngészőből nyitom meg (én, vagy a főnök) akkor CSAK a menüpontok lesznek angolok.
Azt szűrtem le a dologból, hogy a builder pluginok csak akkor hajlandóak átengedni a fordítón a szövegeket, ha valaki be van jelentkezve az oldalra.
Mit javasolnátok mivel lehetne ezt kiküszöbölni?
szerintem, meg sokak szerint de kiveve akik szerint nem :) ha kicsit logikusan belegondolsz nem egeszsegesebb meg relevansabb a pl. angol nyelvnek vagy .com vagy .co.uk domain? Ezzel nem a kerdesre valaszoltam de ezzel megkonnyitetted volna az eleted..
Wp-nel nem tudom hogyan muxik a nyelvvaltas de abbol amit irtal az url nem valtozik csak a tartalom.. akkor pedig az hol jo? magyar url angol tartalommal. nem epp relevans
Kozbe megneztem az oldalt a nyelvvaltas mukodik. gondolom idokozben beallitottad a vendegekre is a jogosultsagokat amim csak loginolt userekre voltak ervenyesek..
Ezzel eleg jol behangolhatok a jogosultsagok:
Az oldalt NEM én hoztam létre, az én feladatom csupán a fordítása lenne.
A domaint sem én vettem.
Én most teszteltem le de még most sem működik, nem tudom, hogy nálad hogy sikerült.
Miért fizetnél valamiért?
wplocker .com oldal és "translate" szóval csodákat szerezhetsz, nem csak a legszebb témákat ;)
Köszönöm az elmés megjegyzésed, igazán sokat segítettél vele.
Hozzászólásoddal tanúvallomást tettél intellektuális hiányosságaidról, melynek köszönhetően bármiféle lelkiismeretfurdalás nélkül hívhatlak egy önelégült, agyatlan majomnak.
Semmi gond, a 'hejesiráss' sem az erősséged.
Az oldal tökéletesen üzemel, mint írtam már megoldottam, köszönöm ismét, hogy megmutattad mekkora egy bunkó és értetlen alak vagy.
A tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó, akkor is, ha nincs igazad?
Ne válaszolj, költői kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!