Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet weblapról email-t...

Hogyan lehet weblapról email-t küldeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csinálok egy weblapot, és azt szeretném, hogy, a kapcsolatoknál ne kelljen megadni az email címemet, hanem a weblapról küldjön az ott járó látogató email a gmail-es emailcímemre, egyszerűn szeretném megoldani, de mégis jól működjön. Olvastam, hogy PHP mail segítségével meg lehet oldani, de valaki tud ebben segíteni nekem?

Előre is köszönöm!

#e-mail #php #weboldal készítés #PHP mail #email küldés weblapról
2016. aug. 22. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha van gyakorlatunk magunk is megtudjuk oldani ügyesen.

De ha valaki google találataiból copy->past -ot használ csak,

ott bizony nem árt ha jól kidolgozott kész lib -et használ.

Sokkal kisebb a drasztikus hibákra a lehetőség.

Persze ha valaki tanulni akarja, akkor akár mail() helyet csinálhatja pl. fsockopen -el is lezongorázva a teljes SMTP műveletet, amit a mail() php funkció megold.

2016. aug. 23. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom te vagy itt mókamiki, én nem vagyok ilyen frappáns, szóval csak annyit mondanék, hogy közösülj magaddal.
2016. aug. 23. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez van, ha nincsenek érvek... :) :) :)
2016. aug. 24. 07:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. ☺

A kiszolgálót milyen formátumban adjam meg?

2016. aug. 27. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha van a tárhely szolgáltatódnak saját kiszolgálója akkor azt írod be, de használhatod pl a gmail-t is küldéshez. Ez esetben:

<?php ini_set("SMTP", "mail.gmail.com"); ?>

2016. aug. 27. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: és a hitelesítést hogy oldja meg? :-D
2016. aug. 27. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan a weboldal akkor nagyon könnyű pl: a Webnode-on meg lehet oldani, ha saját weboldalról van szó. De ha nem szeretnél fizetni akkor reklámozza magát (a weboldaladon), ha más weboldala és nincs kiírva e-mail cím... sehogy.
2016. dec. 24. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!