Hogy tudnék kinyerni adatot egy weblapról?
Figyelt kérdés
Keresési adatokat szeretnék kinyerni egy oldalról. Az érdekelne hogy milyen szóra keresnek rá leggyakrabban az adott oldalon. Vmi süti segítségével v figyelő algoritmussal? Esetleg ha az oldal készít statisztikát lehetséges lenne vmilyen php kóddal kinyerni ezeket az SQL adatokat? És ha igen, hogy?2016. febr. 29. 18:08
1/6 anonim válasza:
Elmented a kereséseket adatbázisba, vagy fájlba.
2/6 anonim válasza:
Kereső algoritmus? Igen, egy maximum keresés elég lenne... Sütit én is szeretem, főleg a kókuszost. PHP "kóddal" ki lehet nyerni adatbázisból adatokat. 1000+1 tutorial van az interneten. Néhány hónap gyakorlás után, már menni fog egy egyszerűbb is, akár neked is.
3/6 anonim válasza:
Azt nem sikerült leírni, hogy miféle weblapról van szó, eszik-e vagy isszák.
4/6 A kérdező kommentje:
1-es nem saját oldalról van szó.
2-es köszönöm az arrogáns hozzászólást. Azért ne csinálj úgy mintha kötelező lett volna írnod. Az a lényeg h pontosan h kéne, mire kellene rákeresnem a neten azért az "1000+1 tutorrialért". Biztosan van már kész algoritmus erre.
3-as Egy tetszőleges oldal keresési előzményei érdeklenek. Tehát mondjuk egy vatera v ebay típusú oldalon a felhasználók milyen szavakra keresnek rá a leggyakrabban.
2016. márc. 3. 12:54
5/6 anonim válasza:
Azt hittem magától értetődő, hogy mire kell rákeresned.
"PHP kezdőknek"
"PHP mySQL tábla lekérdezés"
"Maximum keresés algoritmus"
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így máris hasznosabb. Az utolsó "Maximum keresés algoritmus" nem volt az.
2016. márc. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!