Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudnék kinyerni adatot...

Hogy tudnék kinyerni adatot egy weblapról?

Figyelt kérdés
Keresési adatokat szeretnék kinyerni egy oldalról. Az érdekelne hogy milyen szóra keresnek rá leggyakrabban az adott oldalon. Vmi süti segítségével v figyelő algoritmussal? Esetleg ha az oldal készít statisztikát lehetséges lenne vmilyen php kóddal kinyerni ezeket az SQL adatokat? És ha igen, hogy?
2016. febr. 29. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmented a kereséseket adatbázisba, vagy fájlba.
2016. febr. 29. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Kereső algoritmus? Igen, egy maximum keresés elég lenne... Sütit én is szeretem, főleg a kókuszost. PHP "kóddal" ki lehet nyerni adatbázisból adatokat. 1000+1 tutorial van az interneten. Néhány hónap gyakorlás után, már menni fog egy egyszerűbb is, akár neked is.
2016. febr. 29. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt nem sikerült leírni, hogy miféle weblapról van szó, eszik-e vagy isszák.
2016. márc. 1. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:

1-es nem saját oldalról van szó.

2-es köszönöm az arrogáns hozzászólást. Azért ne csinálj úgy mintha kötelező lett volna írnod. Az a lényeg h pontosan h kéne, mire kellene rákeresnem a neten azért az "1000+1 tutorrialért". Biztosan van már kész algoritmus erre.

3-as Egy tetszőleges oldal keresési előzményei érdeklenek. Tehát mondjuk egy vatera v ebay típusú oldalon a felhasználók milyen szavakra keresnek rá a leggyakrabban.

2016. márc. 3. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem magától értetődő, hogy mire kell rákeresned.

"PHP kezdőknek"

"PHP mySQL tábla lekérdezés"

"Maximum keresés algoritmus"

2016. márc. 3. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így máris hasznosabb. Az utolsó "Maximum keresés algoritmus" nem volt az.
2016. márc. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!