Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legrosszabb és...

Melyik a legrosszabb és melyik a legjobb weblapkészítő?

Figyelt kérdés

2016. aug. 12. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok a legjobb weblapkészítő. (vagy a legrosszabb, nézőpont kérdése... :)
2016. aug. 14. 08:18
 12/14 Drone007 ***** válasza:
100%
Korábbi példáimat ismételve: a kérdésed olyan, mintha egy szakácsmestertől azt kérdeznéd, hogy szerinte melyik a legjobb zacskós leves és nem érted miért ver pofán a legnagyobb fakanalával.
2016. aug. 14. 08:28
 13/14 anonim válasza:
Ami nekem a legjobban bevalt, az a blogspot, de a wattpadot is sokat dicserik, bar azzal meg csak most baratkozom. A G-portal kozepkategoria, ahogy a wordpress is. A hupont es tarsait inkabb ne emlitsuk, ha blogolni szeretnel, az elso kettot ajanlom. Viszont a wattpad csak tortenetekre van alkalmazkodva, szoval ott szemelyes blogot nem igazan erdemes inditani. Egyebkent is, attol, hogy kapsz egy alap sablont, meg ugyan ugy kodolhatsz es ezer mas dolgot szerkeszthetsz, hogy egyedi legyen az oldalad, es vannak direkt erre "szakosodott" blogok, amik megcsinaljak/segitenek neked.
2016. aug. 17. 10:34
 14/14 KJUsul ***** válasza:
Ha mindenképp grafikus kell és csak kevesebbet akarsz kínlódni a kódokkal, akkor ajánlom az altervista.org-ot. Ha gépen akarsz, és szeretnél sablonokat használni és nincs kedved kézzel generálni például a stíluslapokat, akkor csak régi szerkesztők vannak, az openoffice.org weblap szerkesztője eléggé korlátozott de használható, ms-frontpage egyszerűen használható, de ez is korlátozott. A régiek közül tudom ajánlani a Kompozer nevű programot, mai napig remek kis program.
2016. aug. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!