Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen DNS szoláltató van...

Milyen DNS szoláltató van ahol megadhatom, hogy a domain milyen IP-n található?

Figyelt kérdés

Godaddynél van a domain, itt a szerver ip címe van megadva mint DNS, a szerver amin lenne a domain fut a DNS szerver szintén. Tudom nem éppen szerencsés, de hol adhatnám meg máshol a domain IP címét?

Nincs másik szerver amin be lehetne regisztrálni a domaint.

Nincs erre valami ingyenes lehetőség, hogy megadjam?

Most nem jön be a domain amit nem étek miért. Hiszen a szerver amin a domain lenne él, a DNS szerver rajta megy, és a domain regisztrátornál godaddy is meg van adva a szerver IP címe.

Mit rontok el?

2016. aug. 5. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs a GoDaddynek ingyenes DNS szolgáltatása? Annyi az egész hogy ott megadod A rekordnak a szervered IP címét. Én CloudFlare-t szoktam használni, van benne gyorsítótár, DDoS védelem, HTTPS stb., de lehet sima DNS-nek is használni
2016. aug. 5. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Közben eljutottam a cloudflare-hez, volt is fiókom évekkel ezelőttről, de közben a godaddy is megjavult, nem tudom miért vacakolt.

A manage dns nél nem váltottam semmit, csak rámentettem ugyanazt az ip-t ami volt és most megy, bár a https-t nem találja, lets encryptes-

2016. aug. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!