Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ért valaki a php-hoz és css-hez?

Ért valaki a php-hoz és css-hez?

Figyelt kérdés
ha valaki ért a php-hoz és css-hez az küldje már el az msn címét PM-be Előre is nagyon szépen köszönöm!
2010. ápr. 17. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
én ajánlom a w3 web school t
2010. ápr. 17. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
persze, ezzel a szakmával egyrészt kenyeret szoktak keresni, másrészt ellopni sem könnyű, ha nem tudsz algoritmusokban gondolkodni, ami a programozás alapfeltétele.
2010. ápr. 17. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:

kérdés: Ért valaki a php-hoz és css-hez?

válasz: Igen ért valaki ezekhez sőt elég sokan értenek hozzá.

kiegészítés: ha te semmit sem tudsz egyikről sem akkor azt MSN-en nem tudják neked elmagyarázni úgy, hogy megértsd.

Ha konkrét kérdésed van valamiről akkor tedd fel itt.

2010. ápr. 17. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocs értelmetlen volt a kérdés. Én mind1-ikhez értek valamennyit. De összeszeretném keverni. Tehát php- alapú weboldalon pl. uw.hu szeretnék css-t alkalmazni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni
2010. ápr. 17. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez még mindig nem tiszta.

A weblapkészítés eleve több leírónyelv elegyéből áll össze.

html, css, javascript, php, asp, jsp,

PHP alapú oldalt akarsz eddig oké,

a php az oldal bizonyos működési részét adja (adatbázishoz való kapcsolódás, űrlap adatok kezelése, üzenőfal, regisztráció - beléptetés, és egyebek.

magát az oldalt ami látszik HTML ben írod és ehhez CSS ben a formázást.

vagy php kódok között echo val kiíratod a html kódokat, vagy lezárod a php-t és írod a html -t és hozzá ugyanúgy a css-t is.

Nem értem még mindig hogy hol akadtál el konkrétan.

2010. ápr. 18. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
print "<link rel=stylesheet href=\"css.css\" type=\"text/css\">";
2010. ápr. 18. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Van egy scrollbar nevű okos program. [link]

CSS készítéshez tökéletes

2010. ápr. 18. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyi, ha megnézzük ilyen nincs hogy PHP az oldalam

Ehhez legközelebbi megfelelője az, hogyha télleg minden Php segitségével jelenitesz meg, vagyis echo val ahogy irták

De szerintem praktikusabb ha a PHP csak bizonyos programokhoz használod( beléptetők, regisztrácio meg ilyenek)

Lényegében ezt is HTML formában írod meg, mivel <form....>-al csinálod, csak a parancsot végrehajtó program a php

2010. ápr. 19. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!