Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok saját videó...

Hogyan tudok saját videó lejátszót berakni a html honlapomra?

Figyelt kérdés

Elegem lett abból, hogy a saját készítésű videóimat vagy a facebook vagy a youtube letiltja különféle okkal.

Ezért készítek egy egyszerű html oldalt, ahova feltöltőm ezeket, ehhez szeretnék segítséget kérni.

Egy egyszerű videólejátszót szeretnék, semmi extra.

Különböző fórumokon olvasgattam, keresgéltem ezzel kapcsolatban, de nem találtam semmi értelmeset.

Minden értelmes hozzászólást előre is köszönök, trollokra nem válaszolok.

2016. júl. 29. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig nem keresgelhettel.

[link]

Feltoltod valahová a videót, majd így belinkeled, egyszerűbb megoldás nincs, jobb se nagyon mivel a flash lejatszokar iszonyat elavultak.

2016. júl. 29. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Flash Lejátszók már iszonyat elavultak.*
2016. júl. 29. 00:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezzel a megoldással nem találkoztam.

De figy, feltöltöm youtube-ra, azok letiltják, akkor a honlapon sem fog megjelenni, vagy tévedek?

2016. júl. 29. 00:39
 4/5 Drone007 ***** válasza:
100%

Nem tévedsz, de a video tag-nek nem kell youtube, elég ha a saját tárhelyeden tárolod a videót, és a video taggel beteszed az oldalad kódjába. Pont mint egy képet az img taggel.

Javaslom, hogy videóidat mp4 formátumúra konvertáld, és próbálj minél jobb tömörítést elérni, mivel a saját tárhelyről történő videólejátszás hátránya, hogy a sávszélességet nagyon zabálja. A youtube szerű videólejátszó portálok nagy előnye, hogy hatalmas eléréssel rendelkeznek, több százezer látogatót is képesek kiszolgálni egy időben, míg a te tárhelyed nem biztos, hogy képes ilyesmire.

2016. júl. 29. 06:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és tanácsokat!
2016. júl. 30. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!