Sylvain kérdése:
Hogyan lehet kitörölni és újrafeltölteni egy saját videót a jutubon?
Figyelt kérdés
Négy évvel ezelőtt feltöltöttem egy videót a jutubra, azonban most, amikor újra lejátszottam, észrevettem, hogy a kép nem szinkronizálódik a szöveggel, lehagyja azt, és emiatt az egész videóból egy érthetetlen lecsó lett. Pedig annak idején teljesen jól működött. Újból fel akartam tölteni a videót, de amikor kinyitottam a videoszerkesztőt, nem találtam semmit, amivel le tudtam volna szedni a régi videót, és feltölteni az újat. Köszi előre is.2014. dec. 27. 10:24
1/3 anonim válasza:
Ha 4 éve jó volt akkor most is az.
2/3 anonim válasza:
Amúgy meg teszel egy pipát a videó elé. Műveletek és törlés.
3/3 anonim válasza:
A videókezelőben a videók mellett van egy szerkesztés opció. Mellette van egy legördülő ablak, és abban van a videó letöltése mp4-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!