Ti szerettek életstílussal kapcsolatos blogokat olvasni?
Nem.
Problémák, hétköznapi tippek, rutinok kialakítása, az életed jobbá alakítása, receptek, dekorációs tippek, minden ami feltölt. És ez még nem minden. Alapból is mitől lenne blog a szelfizés? :)
"Alapból is mitől lenne blog a szelfizés? :)"
Áhh, Kérdező, te nem láttál még elég blogot :P (Örülj neki!)
Viszont én is kérdeznék valamit: Egészen pontosan mi lenne a blogod célcsoportja? Hány éves korosztály? Fiúk-lányok? Köthető-e stílushoz, szubkultúrához? Esetleg anyagiakhoz, élethelyzethez? Olyan, hogy "mindenki" meg "18-65 éves kor közötti fizetőképes kereslettel rendelkező emberek" nem ér. Nem mindegy ugyanis, hogy csóró koleszosoknak írsz életviteli tanácsokat, egyedülálló kismamáknak vagy kivénhedt punkoknak.
Én pl. a saját szubkultúrámmal kapcsolatos "életstílus blogok" közül olvasok jó néhányat, de más nem nagyon érdekel.
Utolsónak:
Oh, dehogynem láttam én már sok blogot, de én nem is nevezném blognak, azt aki szelfizést hívja tartalomnak. Egy jó blog jó SZÖVEGES tartalommal rendelkezik. Más esetben számomra (!) portfólió, galéria, stb.
Amúgy a korcsoportom főleg a 20-as évek eleje, fiataloknak írnék, akik tanulnak még, esetleg már saját háztartást vezetnek, de még nincs túl sok tapasztalatuk. Kedvenc témáim egyike pedig az utazás, más országok megismerése, mert jómagam is egy éve külföldi egyetemen tanulok és sok-sok buktatót rejt egy ilyen kaland. :) Tudnék miről írni...
Amúgy angolul kezdtem el írni a posztjaimat, ha már külföld, de tuti lefordítom őket majd még németre, mert az már nem akkora ördöngősség. (Ausztriában tanulok amúgy.) Egyelőre pár cikket megírok magamnak és az oldalt is szerkesztem egy saját szerveren, mert a párom dolgozik közben a hosting megoldásán.
Nem tudom mennyire van igény ilyesmire magyarul is, azért kérdeztem meg ezen a platformon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!