Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weebly-n hogy lehet favicon-t...

Weebly-n hogy lehet favicon-t beállítani? [Bővebben lent! ]

Figyelt kérdés

Készítettem Weebly-n keresztül egy weboldalt és láttam nagyon sok youtube videón, hogy lehet beállítani favicon-t.

(Aki nem tudná mi az a favicon, annak elmondom, hogy ez a könyvjelző fülnél jelenik meg egy kis képecske formájában a weboldal neve előtt.)

Egyébként könnyen belehet állítani, csak azért természetesen fizetni kell. :D

(Lehet végül ez lesz.)

Viszont a Youtube-on a videók nagy része azt mutatja be, hogy ingyen hogy lehet beállítani.

Én erről a videóról csináltam mindent, de nekem mégsem működött. :(

[link]

Ha valaki tud ezügyben segíteni, vagy tud HTML-ben programozni, annak nagyon megköszönném a segítséget! :D

2016. júl. 11. 09:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A méret ezesetben mennyit számít?

(pl. 16x16 vagy 64x64 vagy 256x256)

Melyiket a legelőnyösebb használni?

2016. júl. 12. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

nem kell favicon.ico legyen! akarmi.png is lehet.. itt nállad az utvonal beállítással lehet a gond..

Fölteheted a fotot a kepfeltoltes.hura is és a kép utvonalát megadva az oldalad forrásába működnie kell

2016. júl. 12. 17:17
 13/13 Lajos54 ***** válasza:

Ezt a cikket érdemes elolvasni, sok érdekeset meg lehet tudni belőle (például, hogy melyik böngésző milyen formátumban szereti a favicont), meg persze a méretet is:

[link]

Persze nem mai írás, azóta a böngészők sokat fejlőd(het)tek...

2016. júl. 12. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!