Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weebly-n hogy lehet favicon-t...

Weebly-n hogy lehet favicon-t beállítani? [Bővebben lent! ]

Figyelt kérdés

Készítettem Weebly-n keresztül egy weboldalt és láttam nagyon sok youtube videón, hogy lehet beállítani favicon-t.

(Aki nem tudná mi az a favicon, annak elmondom, hogy ez a könyvjelző fülnél jelenik meg egy kis képecske formájában a weboldal neve előtt.)

Egyébként könnyen belehet állítani, csak azért természetesen fizetni kell. :D

(Lehet végül ez lesz.)

Viszont a Youtube-on a videók nagy része azt mutatja be, hogy ingyen hogy lehet beállítani.

Én erről a videóról csináltam mindent, de nekem mégsem működött. :(

[link]

Ha valaki tud ezügyben segíteni, vagy tud HTML-ben programozni, annak nagyon megköszönném a segítséget! :D

2016. júl. 11. 09:48
1 2
 1/13 Argloss ***** válasza:

Rosszul adtad meg az ikon helyét. (címsorba másolva a címet betölti az ikont?)

Gyorsítótárazva van az ikon. (frissíts rá CTRL+F5 kombóval)

Valamit elírtál.

Link nélkül viszont senki se fogja tudni eldönteni, hogy mit rontottál el.

2016. júl. 11. 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Üdv! :)

Többször is átnéztem és átgondoltam logikusan, mielőtt elmentettem, de lehet így is elírtam valamit.

Lehet megpróbálom megint, hátha sikerül.

Azért ment a zöld pacsi! Köszönöm! :D

2016. júl. 11. 13:09
 3/13 A kérdező kommentje:

Megcsináltam már többször, többféle módon is, de most sem sikerült :(

Az elérési utat link-ként adom meg, amit azért nem nagyon lehet elrontani szerintem.

Így adtam meg végül a "kódot" a Header code opciónál:

<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href=" [link]

(A fájl biztos hogy a megadott helyen van, mert ezt a linket ami a kódban is van, azt úgy csináltam, hogy a képre rákattintottam jobb egérgombbal és a "kép címének másolása opcióra mentem" és végül ezt másoltam be a kódba is.)

2016. júl. 11. 14:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Ez a link amely a kódban is szerepel:

www.weebly.com/editor/uploads/7/7/7/4/77740216/custom_themes/776877169937119852/files/images/favicon.png

(Gondoltam leírom így külön is :D)

Elvileg ha erre ráklikkelsz akk be kell jönnie a képnek.

2016. júl. 11. 14:59
 5/13 Lajos54 ***** válasza:
404 - page not found ...
2016. júl. 12. 09:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem bejön az oldal.

Lehet azért nem jön be a kedves válaszolónak, mert természetesen nincs bejelentkezve az én weebly fiókommal.

Azért köszönöm a visszajelzést! :D

2016. júl. 12. 09:20
 7/13 Argloss ***** válasza:

A típus rosszul van megadva a kódodban (ikon-t írsz, de png-t használsz), de egyébként, ha nekünk nem mutat semmit a link, akkor a böngészőnek sem. Ha most megnézed a fájlok listáját a témában, a kép még mindig ott van? Elmentetted a témát miután feltöltötted a képet? (az előbbi tesztem alapján néhány perc után törli a képet, ha nem tetted)

<link rel="shortcut icon" type="image/png" href=" [link]

2016. júl. 12. 11:26
 8/13 A kérdező kommentje:
<link rel="shortcut icon" type="image/png" href=" [link]
2016. júl. 12. 15:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy ha itt kattintok a linkre ak nekem is 404-es hibát ír, viszont ha a linket egyszerűen bemásolom a fenti keresősávba, akkor meg bejön.

Azért köszönöm a választ! :)

2016. júl. 12. 15:11
 10/13 Lajos54 ***** válasza:

Valóban, most, hogy olvasom, nekem is beugrott: a használt kép kiterjesztésének .ico-nak kellene lennie.

Megnéztem egyik oldalmon, ott így szerepel:

<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">

Valahol itt lehet a gond.

2016. júl. 12. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!