Weebly-n hogy lehet favicon-t beállítani? [Bővebben lent! ]
Készítettem Weebly-n keresztül egy weboldalt és láttam nagyon sok youtube videón, hogy lehet beállítani favicon-t.
(Aki nem tudná mi az a favicon, annak elmondom, hogy ez a könyvjelző fülnél jelenik meg egy kis képecske formájában a weboldal neve előtt.)
Egyébként könnyen belehet állítani, csak azért természetesen fizetni kell. :D
(Lehet végül ez lesz.)
Viszont a Youtube-on a videók nagy része azt mutatja be, hogy ingyen hogy lehet beállítani.
Én erről a videóról csináltam mindent, de nekem mégsem működött. :(
Ha valaki tud ezügyben segíteni, vagy tud HTML-ben programozni, annak nagyon megköszönném a segítséget! :D
Rosszul adtad meg az ikon helyét. (címsorba másolva a címet betölti az ikont?)
Gyorsítótárazva van az ikon. (frissíts rá CTRL+F5 kombóval)
Valamit elírtál.
Link nélkül viszont senki se fogja tudni eldönteni, hogy mit rontottál el.
Üdv! :)
Többször is átnéztem és átgondoltam logikusan, mielőtt elmentettem, de lehet így is elírtam valamit.
Lehet megpróbálom megint, hátha sikerül.
Azért ment a zöld pacsi! Köszönöm! :D
Megcsináltam már többször, többféle módon is, de most sem sikerült :(
Az elérési utat link-ként adom meg, amit azért nem nagyon lehet elrontani szerintem.
Így adtam meg végül a "kódot" a Header code opciónál:
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href=" [link]
(A fájl biztos hogy a megadott helyen van, mert ezt a linket ami a kódban is van, azt úgy csináltam, hogy a képre rákattintottam jobb egérgombbal és a "kép címének másolása opcióra mentem" és végül ezt másoltam be a kódba is.)
Ez a link amely a kódban is szerepel:
www.weebly.com/editor/uploads/7/7/7/4/77740216/custom_themes/776877169937119852/files/images/favicon.png
(Gondoltam leírom így külön is :D)
Elvileg ha erre ráklikkelsz akk be kell jönnie a képnek.
Nekem bejön az oldal.
Lehet azért nem jön be a kedves válaszolónak, mert természetesen nincs bejelentkezve az én weebly fiókommal.
Azért köszönöm a visszajelzést! :D
A típus rosszul van megadva a kódodban (ikon-t írsz, de png-t használsz), de egyébként, ha nekünk nem mutat semmit a link, akkor a böngészőnek sem. Ha most megnézed a fájlok listáját a témában, a kép még mindig ott van? Elmentetted a témát miután feltöltötted a képet? (az előbbi tesztem alapján néhány perc után törli a képet, ha nem tetted)
<link rel="shortcut icon" type="image/png" href=" [link]
Azt nem értem, hogy ha itt kattintok a linkre ak nekem is 404-es hibát ír, viszont ha a linket egyszerűen bemásolom a fenti keresősávba, akkor meg bejön.
Azért köszönöm a választ! :)
Valóban, most, hogy olvasom, nekem is beugrott: a használt kép kiterjesztésének .ico-nak kellene lennie.
Megnéztem egyik oldalmon, ott így szerepel:
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
Valahol itt lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!