Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért mondják az eoldal.hu-ra,...

Miért mondják az eoldal.hu-ra, hogy gagyi meg, hogy egy nagy kalap sz@r?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már hogy ilyen megjegyzéseket mondanak az eoldalról és még sok más ingyenes weblapszerkesztőről. Az igaz hogy nem lehet vele teljesen egyedi, hatalmas látogatottsággal bíró, hiperszuper oldalt készíteni, de ha pl. kedvenc videóimat szeretném összegyűjteni, közzétenni, megmutatni másoknak, akkor ezek a kis sablonos weblapkészítők teljesen alkalmasak ilyen célokra. Mégis azt hallom hogy "ez egy nagy f*s", meg hogy "inkább írd meg magadnak az oldalad." De hát mégse ért mindenki HTML nyelven, nem mindenki akkora szakértő hogy megtudjon írni egy egész oldalt.
2010. ápr. 12. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert ez az igazság.

Akinek nem telik rá és megelégszik rosszabb minőséggel az megveszi a kínai ruhát.

De aki tehetős és ad magár az keresi a minőségi ruhát.

Ez weboldalakkal is így van.

Aki ért a webszerkesztéshez , számára szar egy ilyen oldal mert nem tud belenyúlni, egy sablont kell követni ,korlátozva van sok minden , tele van reklámmal, nincs ftp elérés.

Aki nem ért a HTML nyelvhez és weboldalt akar a családjának, a barátainak, be akarja mutatni a "garázs zenekarát" annak megfelel mert egyszerűen megtudja csinálni egy webes szövegszerkesztőben.

2010. ápr. 12. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Első.Nem mindenkinek abból áll az élete,hogy a HTML rejtelmeit kutassa,de lehet valami,amit a neten szeretne megmutatni másoknak.Egy szabó is mondhatná,hogy a bolti kész ruha f0s,szabd ki és varrd meg magadnak,az az igazi./ha már ruha a példád :)/
2010. ápr. 12. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha szabó lennék vagy varrónő akkor igen, mondhatnám azt, hogy a bolti az "szar", megveszem az anyagot és saját magam csinálom meg olyan fazonra olyan divatirányzatban ami egyedi lenne.

De nem vagyok szabó ezért megveszem a boltban amit megcsináltak mások.

Amit te példáloztál akkor állta volna meg a helyét, ha én azt mondom, hogy aki nem ért hozzá az bízzon meg programozót, grafikust aki elkészíti és tőle megveszi a weboldalt. Aki pedig ért hozzá az csinálja meg magának egyedire.

Visszakanyarodva feleslegesen kötöttél belém mert elmondtam, hogy aki nem ért hozzá és nem komoly dologra kell (céges honlap, webáruház, stb) annak tökéletesen megfelel a sablonszerű csináld magad weboldal.

De a Programozók, webmesterek mindig aztfogják mondani, hogy ez shit.

2010. ápr. 13. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Jogos,az elejére koncentrálhattam és a végén átsiklottam,bocsesz......:)
2010. ápr. 13. 19:14
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Az ingyenes tárhelyet biztosító szerverek, és most beszéljünk konkrétan az eoldalról, mindenkinek tökéletes megoldást nyújt arra, hogy fényképeit pár gondolatát megossza barátaival ismerőseivel, de nagyjából ennyi, és a feltett kérdésedben is már megfogalmaztad a választ.

Cégek esetén viszont teljesen más a helyzet.

Az ingyenes tárhely szolgáltatásnak több hátránya is van.

Egyrészt nem megtalálható a keresőkben, ami a cég internetes eladását teljesen megakadályozza, ez egy bevétel kiesés.

Nem bizalomgerjesztő, nem tükrözi a céget, ez bevételvesztés!

Nem utolsó sorban pedig azt mutatja, hogy ennek a cégnek nincs évente 12-13 ezer forintja egy olyan tárhelyre, amely megbízható, és a weboldalának működését minden téren kielégíti.

Tehát ha csak a kiskutyád fényképét szeretnéd feltenni, akkor használd nyugodtan egy tökéletes megoldás, de cég esetén egyenlő a nullával, és jobb lenne ha nem is lenne webes megjelenése!

Üdv!

2010. ápr. 16. 15:15
 6/6 anonim válasza:

Hát elösször is azért mert nincs tárhely, vagyis van csak kicsi és mondjuk zenét nemigazán tudsz felteni.

Bár kezdőknek ideális a haladóknak inkább az atw.hu(csak tárhely) vagy a mindenkilapja.hu(adminfelülettel rendelkező kezdőknek ideális weboldal).

2010. ápr. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!