Miért mondják hogy a lapunk.hu sz@r?
Szerintem nagyon jól lehet rajta szerkezteni hisz a html kódok működnek, nemcsak sablon oldalt csinálhatunk mint mindenkilapján könnyen lehet az ember egyedi, és nagyon fejlett a statisztika része, látom a böngészőket a látogatottságot az országokat mindent...könnyen szerkezthető mégis elhet nagyon jókat alkotni, és a sok beképzelt programozó mondja mindíg hogy jajj hát csak az a jó amit megír magánaka z ember ezért azt mondogatják hogy fizess írd meg magadnak és akkor jó lesz, az nem jut eszükbe hogy nem mindenki tud megírnie gy egész weblapot? vagy hogy nem mindenki akar évi többezret fizetni?
Miért ócsárolják folyton lapunk.hu-t? Egyáltalán próbáltak már rajta szerkezteni? és miért gondolják hogy jó oldal akkor és csak akkor elsz ha valaki megírja?
Nem tudom, én is használom, és nagyon jó!
Apropó: nem tudja valaki flash-t hogyan tudnék feltölteni a lapunk.hu-ra. Mármint úgy ha én csinálok flash objektumot.
Ha már a neten van az objektum akkor igen.
De ha még nincs...
Hát én már elég sokat tanultam a forráskódról amíg ösze-vissza szenvedtem a mindenféle flash-el...
Nem vagyoka magam ura? Hát akkor hol lehetek a magam ura? Nagyképő programozók ilyenkor jönnek azzal, hog yha magad írod! De értsétek már emg hogy nem mindenki olyan Isten hogy meg tud írni egy egész programot, ha valaki tud örüljön, de ne pofázzon folyton arról, hogy csak az a jó amit megírnak saját kezüleg, mert igenis lehet sok munka egy szolgáltatós oldalon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!