Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jól csináltam meg a blogomat?

Jól csináltam meg a blogomat?

Figyelt kérdés

Blogger.hu-n csináltam egy blogot. Kimondottan nem akarok nagyon nagy ügyet csinálni az egészből, elvégre csak a történetemet írom ki oda, ám érdekelne, hogy jól rendeztem-e el szerintetek? Kíváncsi lennék a véleményetekre, és arra is, hogy mi az amit rosszul csináltam benne. a link: colorsoftheheart.blogger.hu

Úgy érzem nem jó az, hogy minden fejezetnek külön topicot nyitok, ám én nem értek még ennyire a blogger működéséhez. Valaki el tudná nekem magyarázni egyszerűen az alap dolgokat, hogy mi a rossz, hogy kéne, és mit felejtettem ki?

2016. jún. 11. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Akartam véleményt írni, de annyira emós hogy érvágás lenne a vége...

Csak annyit kérdek hol vannak a színek amik az URL és a címben is szerepel: "colors"

2016. jún. 11. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos igaz is. Én magam is néztem, hogy túl... Sötét az egésznek a hangulata. A cim meg inkább a változó személyiségekre akar utalni. Hogy mind mások vagyunk, tehát másnak is kell elfogadni minket. :D Ezért lett colors. Több szín. Nos úgy látszik bloggerként el is buktam ezek szerint :/
2016. jún. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!