Iframe-nél ezt hogy lehet megakadályozni?
Van egy oldal amit iframe kóddal szeretnék beágyazni a weboldalamba.Beírtam a webcímet,viszont mikor élesben rámegyek arra a menüpontra ahol be van ágyazva a weboldal,egy másodpercig megjelenik az én oldalamba beágyazva aztán tovább ugrik a rendes kinagyított oldalra.
Van esetleg valami parancs,hogy ne ugorjon tovább,hanem maradjon az én weboldalamon és abban a kis ablakban látszódjon csak a másik weboldal?
Gondolom az oldalon amit be szeretnék tenni,van valami blocker,hogy ne lehessen beágyazni más oldalba.
Ezt ki lehet játszani valahogy?
"Ha az oldalon amit be szeretnél ágyazni van valami blocker, hogy ne lehessen beágyazni más oldalba, akkor nyilván az a szándéka, hogy ne ágyazd be. Ezt illetlenség volna kijátszani. Szerintem ne tedd."
A PowerPointnál is ez van..
Én javascriptben window.innerWidth-50 használva "megoldottam" a problémát, de ugye nem igazi fullscreen, csak nagyobb az ablak
Első: Arról órákig lehetne beszélni,hogy mi illetlenség és mi nem. Az úriember stílus sajnos már nem divat.
Második: Ezt kifejtenéd bővebben?
Am. hosszú keresgetés után megtaláltam ami nekem kell.
<iframe src="<<URL>>" height="800" width="800" sandbox="allow-same-origin allow-scripts allow-forms" scrolling="no" style="overflow: hidden"></iframe>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!