Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » CSS írás - ez miért van?

CSS írás - ez miért van?

Figyelt kérdés
Csinálok egy weboldalt wordpressel, beállítottam egy alap sablont és annak átírtam a CSS-ét, átváltoztattam a színeket meg egy-két dolgot. A problémám az, hogy lementettem, megnéztem a weboldalt, és a mozillában nem változott semmi, a chrome-ban csak a fejléc színe változott meg rendesen, de a többi a sabléoné maradt, az explorerben pedig minden tökéletesen megváltozott úgy, ahogy én átírtam. Telefonon is minden tökéletes. Ez mégis mitől van? Egyes böngészők később fognak csak reagálni vagy mi? Idő kell, hogy feldoglgozzák vagy már nem is fog változni, így marad?
2016. máj. 28. 13:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs az elgépelésekért.
2016. máj. 28. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
CTRL+F5 -öt próbáltad már?
2016. máj. 28. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Cache.
2016. máj. 28. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
A böngészők megjegyzik a korábban látogatott oldalakat, hogy ne kelljen fölöslegesen töltögetni, ha az előzmények között jársz. Ctrl+f5 ráerőszakolja, hogy mindenképp töltse újra a tartalmat.
2016. máj. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!