Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van arra vmilyen mód, hogy...

Van arra vmilyen mód, hogy egy Bootstrap osztály kódját megnézzem?

Figyelt kérdés
Arra a kódra gondolok ami az adott osztály property-jeit tartalmazza
2016. máj. 16. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt a Bootstrap alapvetően egy CSS fájl, tehát egy szövegfájl, ergó nyilván belenézhetsz.

Másrészt ha letöltöd a forrását, akkor a LESS/SASS fájlokat is megnézheted, amik szépen külön vannak bontva témák szerint.

Harmadrészt a böngészőben az Elem vizsgálata opció kiírja egy adott elemhez az összes beállított tulajdonságot; szabályok és CSS fájlok szerint csoportosítva.

2016. máj. 16. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Éreztem, hogy elhamarkodottan írtam ki a kérdést azért köszi :D

Csak gondoltam van vmilyen adatbázis erre vonatkozólag amire esetleg tudtok linket adni pl.

2016. máj. 16. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Adatbázis??
2016. máj. 16. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem mit akarsz, de [link]
2016. máj. 16. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm, vmi ilyesmire gondoltam, mint amit a source letöltése után már megtudom nézni...pl. hogy a navbar osztály "háttér" adatai: body {

padding-top: 20px;

padding-bottom: 20px;

}

.navbar {

margin-bottom: 20px;

}

2016. máj. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!