Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Bootstrap: elkülönülő divek?

Bootstrap: elkülönülő divek?

Figyelt kérdés

Hogyan állítsam azt be, hogy a divek között legyen egy kis hézag?

[link]

Eddig tudtam megoldani. Adtam egy belső divet a col-lg-4 classhoz és annak a jobb oldalát kitoltam.

Így nagy nézetben teljesen jó, közepes, kicsi és extra kicsi nézetben pedig elcsúszik.

Meg lehet adni, úgy a class-t, hogy md, sm és xs nézetben ne vegye figyelembe a margint?

Vagy van erre más megoldás, ami nem kavar be a nézetek között?

2016. ápr. 25. 13:37
 1/6 A kérdező kommentje:
hidden-× classokkal oldottam meg, csak érdekelne van e rá egyszerűbb megoldás
2016. ápr. 25. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
2016. ápr. 25. 17:20
 3/6 Drone007 ***** válasza:

A bootstrap a .row classon -15 jobb és bal margót alkalmaz, a col-okon pedig +15 jobb és bal paddinget. Ettől a colokon elég nagy távtartás (30px) jön létre, viszont a befoglaló konténer jobb és bal oldalán nem lesz eltolás. Ezeket az értékeket csökkentheted, (felülírod css-ben), vagy egy belső tartalmi konténert alkalmazol, és leveszed ezeket a távtartó beállításokat:

[link]

2016. ápr. 26. 07:02
 4/6 A kérdező kommentje:
thanks
2016. ápr. 26. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hja, félreértettem :)
2016. ápr. 26. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:
semmi baj, mindenre nyitott vagyok, minden információt felhasználok, amihez hozzájutok :D
2016. ápr. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!