PHP oldal feltöltése honlapra FTP-vel?
Sziasztok.
Lenne egy nagyon buta kérdésem, ami nektek valószínű, hogy egyértelmű.
De én még most kezdtem a programozást így fogalmam sincs, hogy kellene megoldani.
FTP szerverre simán feltöltöttem eddig a HTML oldalaimat, meg is jelent az atw-s honlapomon, de most készítettem egy teljesen PHP-s programot, amit ha feltöltök az atw szerverre, akkor nem működik, nem látszik semmi. (A gépen XAMPP-pal futtatom és minden látszik, működik.)
Hogyan tudnám úgy feltölteni, hogy működjön is, mert ha csak a PHP-t másolom fel az FTP-n keresztül a honlapomra, akkor nem működik.
Valószínüleg olyan ingyenes szerveren vagy, ami a php-t nem támogatja, vagy nincs bekonfigurálva.
Egyébként meg tényleg csak feltölteni kéne simán, nem kell hozzá semmi programozási hókuszpókusz.
Atw-n működik a php. Viszont nagyon régi. Szóval valószínűleg csak olyan hibába keveredtél, ami miatt a script le se fut. Próbáld ki, hogy kiprintelsz az első sorba valamit és megjelenik-e. Ha igen, akkor soronként keresheted ki, hogy hol a baj.
Egyébként atw-n session használatnál kell egy tmp vagy temp mappa. Ez is gyakori probléma szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!