Legjobb ingyenes blog oldal?
Figyelt kérdés
Nem akarok most saját domaint venni, szimpa prezentációs blogot indítanék.ingyenes blogon gondolkodom mint a blog.hu blogger stb. Melyik a legjobb seo, analytics, search console szempontjából? Melyiknél kapok viszonylag nagyobb szabadságot?2016. ápr. 18. 15:06
1/3 anonim válasza:
Hello! Én a blog.hu -t ajánlom elsődlegesen, de a webnode sem rossz erre!
Blog.hu -nál teljes szabadságot kapsz
Webnode.hu ingyenes webnode.hu aldmoaint kapsz ezeken kívül egy viszonylag jól átlátható kezelő/szerkesztő felületet!
Webnode-nál te állítod be az adott bejegyzéseidnek az összes kulcsszavát, amin majd a blogodon lévő kereső megtalálja majd azokat az adott bejegyzéseket!
(Teljesen ingyenes, kivétel ugye a prémium szolgáltatásokon kívül mint például: Fiókok,Domain cím ... . De neked ha csak egy prezentációs blogot szeretnél teljesen megfelelő a webnode ingyenes szolgáltatásai!)
2/3 anonim válasza:
Én a blogger.com-ot ajánlom, én régóta azt használom,
3/3 anonim válasza:
Google ingyenes Blogja a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!