Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom ezt a vírust...

Hogyan tudom ezt a vírust kiirtani?

Figyelt kérdés

A weboldalam megnyitásakor ugrik fel a nod32 és e képen látható hibaüzenetet jelzi:

[link]

Hogyan tudom kiirtani ezt a vírust a weboldalamról?

2010. ápr. 7. 13:23
 1/8 anonim válasza:
Sehogy. Itt valami program vagy weboldal script az ami ezt a webcímet meghívja, vszínű mindig egy adott időpontban írja ki, egy adott program indításakor, vagy ha rendszerindításkor, akkor START-Futtatás-MSCONFIG és ott az automatikus indításban szedd ki ami gyínús. Ha nem akkor KASPERSKY. a Nod kevés sokszor
2010. ápr. 7. 14:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem a weboldalamban helyeztek el mondjuk egy scriptet? Tehát ha újrateszem az oldalt nem fog megszűnni a probléma?

Mert más látogatótól is kaptam visszajelzést, hogy nála is hibaüzenetek jelennek meg...

2010. ápr. 7. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne használj IFRAME-t, mert nem szeretik a víruskeresők :)
2010. ápr. 7. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak az az érdekes, hogy idáig is használtam iframe-t, és semmi baj nem volt.
2010. ápr. 7. 14:26
 5/8 anonim válasza:

Az iframe-el semmi gond.

Részletesen át kéne nézned az oldalt (ha jól értem saját)

Mert nem a gépen van a vírus, azt a vírusírtó megakadályozza, hanem valahogy oda akar csatlakozni arra a címre.

2010. ápr. 7. 14:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Most tettem újra az xp-t, pakolom vissza a drivereket stb... ha lesz még időm rá a mai napon, újra teszem az oldalam is - bár rengeteg munkám van benne idáig, de nem látom jobb megoldást. Folyamatos hibaüzenetek voltak a nod-tól :(

Nagyon remélem ezek után jó lesz

2010. ápr. 7. 15:46
 7/8 anonim válasza:
mi a link?
2010. ápr. 8. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:
változtass ftp jelszót és nézd át a forrást, mert valószínűleg egy trójai belelinkelt valami kártékony javascriptet. Ja és ne tárold el az ftp jelszavadat total commanderben vagy ahol használod, mert a trójaik először ott keresik. A másik, hogy .js fájlokba és az index.php/html fájlokba szokták beszúrni a kártékony kódot.
2010. ápr. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!